Λουτσέσκου: “Είναι αρχή, πιέζω τους παίκτες μου, έρχεται δύσκολη σεζόν” (vid)

Πιεστικό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός συμπλήρωσε ότι θέλει ο ΠΑΟΚ να έχει ξεκάθαρο πλάνο μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ και την προετοιμασία:“Αυτό που περιμένω από αυτή την προετοιμασία είναι να σχηματιστεί η ομάδα σωστά. Οι νέοι παίκτες πρέπει να έχουν χρόνο προσαρμογής και να δέσουν με τους παλιούς.

Όταν τελειώσουμε αυτή την προετοιμασία να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, να γνωρίζουμε τί ενδεκάδα θα επιλέξουμε και πως θα προχωρήσουμε.

Στο κομμάτι της προετοιμασίας δίνουμε βάση στη ψυχολογία και το νοητικό τμήμα. Στις προπονήσεις πιέζω αρκετά τους ποδοσφαιριστές μου. Μας περιμένει μια δύσκολη σεζόν. Το σημερινό παιχνίδι αφορά την προετοιμασία της ομάδας. Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξαν, η ενέργεια τους. Μιλώντας για ένα φιλικό παιχνίδι έχει σημασία και το αποτέλεσμα για τη ψυχολογία της ομάδας”.

Για τους νέους παίκτες: “Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης από τις τέσσερις εβδομάδες και σχηματίζεται το γκρουπ. Θα προτιμούσα να είχαμε περισσότερους ποδοσφαιριστές σ’αυτό το στάδιο της προετοιμασίας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα