Λουτσέσκου : «Δεν είχαμε φρεσκάδα και καθαρό μυαλό..»

Για τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ, η ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ήταν ένα αποτέλεσμα της κόπωσης σωματικής και κυρίως πνευματικής, της ομάδας του έπειτα από τα διαδοχικά δύσκολα ματς στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και την Ευρώπη!
Ο ίδιος πάντως παρά την πίκρα της ήττα από τον Άρη εκτιμά πως η ομάδα του θα μπορέσει να ανακάμψει προκειμένου να διεκδικήσει τους στόχους που απομένουν ως το φινάλε της σεζόν..
«Δεν είχαμε καθαρό

μυαλό σήμερα. Είναι σκληρό πράγμα και το έχω ξαναπεί αυτό, να δίνεις κάθε τρεις μέρες τόσο δύσκολα ματς υψηλής έντασης και τόσο υψηλών απαιτήσεων. Δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα να παίζουμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα καθώς δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είχαμε τα παιχνίδια με την Μαρσέϊγ, νωρίτερα παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και τώρα πρέπει να βρούμε το χρόνο να προετοιμαστούμε για έναν ημιτελικό στο κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό.
Προσπαθήσαμε στο παιχνίδι να κάνουμε κάτι θετικό αλλά φάνηκε πως μας έλλειψε η φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό. Εκτιμώ πάντως πως θα μπορέσουμε μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία να ανακάμψουμε έτσι ώστε ως ομάδα να μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους που έχουμε μπροστά μας ως το τέλος της σεζόν…» είπε μεταξύ άλλων ο Ράσβαν Λουτσέσκο, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Ολιβέϊρα στην ενεργό δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα…

Keywords
Τυχαία Θέματα