Λούτον-Άρσεναλ 3-4: Απόδραση με Ράις (highlights)

Η Άρσεναλ πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι αξιοποιώντας μια αμυντική απροσεξία των γηπεδούχων στο 20ο λεπτό. Ο Καμίνσκι παραχώρησε πλάγιο, οι συμπάικτες του άργησαν να οργανωθούν και από την γρήγορη εκτέλεση του πλαγίου άουτ που επιχείρησε ο Ζεσούς, ο Μαρτινέλι βρέθηκε σε θέση βολής ανοίγοντας το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Έντουαρντς ισοφάρισε μετά απο΄εκτέλεση κόρνερ του Ντάουτι και ωραία κεφαλιά του Όσο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Premier League.

Στο

τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους οι “κανονιέρησες” πήραν εκ νέου προβάδισμα στο ματς όταν μετά τη συνεργασία του Σάκα με τον Γουάιτ, ο δεξιός μπακ έδωσε ασίστ στον Ζεσούς για το 2-1.

Η Λούτον πέτυχε δύο τέρματα με ευθύνη και του τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Ράγια, πρώτα με τον Αντεμπάγιο στο 48ο και στη συνέχεια με τον Μπάρκλεϊ στο 57ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Χάβερτς σκόραρε για 3η φιορά στο εφετινό πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας σε 3-3. Το τελικό αποτέλεσμα, 3-4 για την Άρσεναλ, διαμόρφωσε στην τελευταία φάση του αγώνα με κεφαλιά ο Ντέκλαν Ράις.

Keywords
Τυχαία Θέματα