Λούντζης: “Πάμε στο Φάιναλ Φορ για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”

«Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι σήμερα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός. Έβαλε πολλά σουτ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο πεισμώσαμε και ήρθε αυτή η διαφορά».

Για την σαρωτική επικρατηση στο δεύτερο ημίχρονο: «Και τα παιδιά του ΠΑΟΚ κουράστηκαν και εμείς ανεβάσαμε ρυθμό μέχρι και στους ψηλούς. Είμαστε χαρούμενοι που μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μόλις 7 πόντους στην τρίτη

περίοδο».

Για την άμυνα: «Από την άμυνα ξεκινάμε τα πάντα, αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εμπειρία. Είναι το δεύτερο Final Four για τους περισσότερους. Είναι και κάποια ματς που τα κρίνουν παράγοντες, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα μας».

Για το δεύτερο συνεχόμενο Φάιναλ Φορ: «Δείχνει το ποσό καλά δουλεύει ο οργανισμός και το ποσό σοβαρά δουλεύουμε και δεν μας λείπει τίποτα. Εκπληρώσαμε έναν στόχο να πάμε στο Final Four και τώρα έχουμε ακόμα δύο ματς».

Για τη Μονακό: «Δεδομένο δεν είναι τίποτα. Παίξαμε με μια ομάδα που ήρθε 8η και ήταν για Final Four. Όλοι περίμεναν έναν πιο εύκολο αντίπαλο, αλλά μας ήρθε η Φενέρμπαχτσε. Η Μονακό είναι μια σκληρή ομάδα με ταλέντο και εμείς πάμε εκεί για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για τον χαμό του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Keywords
Τυχαία Θέματα