Λουκάκου: Ακύρωσε διακοπές και επιστρέφει στο Μιλάνο

Ο 29χρονος επιθετικός των «νερατζούρι» δεν είχε θετική εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου των «Κόκκινων Διαβόλων» με την Κροατία (0-0), έχασε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Λουκάκου ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά το σφύριγμα της λήξης και έχει δεχτεί έντονη κριτική.

Ο Βέλγος σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, αποφάσισε να μην πάει διακοπές μετά την αποχώρηση του Βελγίου από το Παγκόσμιο Κύπελλο και θα επιστρέψει αμέσως στην Ίντερ

για να ξεκινήσει την προετοιμασία για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο 29χρονος θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας τις επόμενες ημέρες και ενδέχεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στο Appiano Gentile μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες. Ο Λουκάκου θέλει απεγνωσμένα να φτάσει σε πλήρη φυσική κατάσταση και να παίξει σημαντικό ρόλο για την Ίντερ στο υπόλοιπο της σεζον. Η επιστροφή του στο Μεάτσα αρχικά εκτροχιάστηκε από έναν τραυματισμό του μηριαίου και θέλει να επιστρέψει τους επόμενους μήνες για να φτιάξει την εικόνα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουκάκου, Ακύρωσε, Μιλάνο,loukakou, akyrose, milano