Λουίς Σουάρες: Ο Κόμης Μόντε Κρίστο

Λουίς Σουάρες: Ο Κόμης Μόντε ΚρίστοtbairaktΠαρ, 01/29/2021 - 12:24

Ο Λουίς Σουάρες οδηγεί με τα γκολ του εκ του ασφαλούς την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάκτηση του τίτλου μετά από επτά χρόνια φαγούρας, παίρνοντας την εκδίκηση του.


Θα έπρεπε να υπάρχουν κάμερες στα σπίτια των Λουίς Σουάρες, Λίο Μέσι και Γιόζεπ Μαρία Μπερτομέου για να βλέπουν πως πανηγυρίζει τα γκολ που σημειώνει.


Στο σπίτι

του Ουρουγουανού μπόμπερ η χαρά θα ήταν προφανής.
Στο σπίτι του Λίο Μέσι κανείς δεν θα υπέφερε.
Αλλά σ’ εκείνο του προέδρου της Μπαρτσελόνα θα ήταν σκέτη κόλαση. Γιατί έκανε ένα έγκλημα, ένα δώρο στους ροχιμπλάνκος σε τιμή ευκαιρίας.
Ένας διεκδικητής του τίτλου «χάρισε» σ’ έναν άλλο έναν «μπόμπερ ολκής» που οδηγεί την Ατλέτικο στον τίτλο για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2013-14.


Κυριακή με Κυριακή, ο Λουίς Σουάρες παίζει και σκοράρει για πάρτι του, για την ομάδα και κόντρα σ’ εκείνους που τον αμφισβήτησαν.
Η εκδίκηση του μοιάζει σαν εκείνη του Κόμη Μόντε Κρίστο.


Ο αγώνας κόντρα στην Βαλένθια, όπως κύλησε, πέρυσι θα ήταν μια τυπική, κλασσική ισοπαλία για την Ατλέτικο.
Το ματς θα τελείωνε ισοπαλία και κανείς δεν θα έλεγε τίποτε γιατί η Ατλέτικο του Σιμεόνε είχε κάνει συνήθεια την 3η θέση της βαθμολογίας.


Φέτος με τον Λουίς Σουάρες η Ατλέτικο απλά δεν συμβιβάζεται, παλεύει για τη νίκη ως το τέλος με εξαιρετική απόδοση.
Νίκη, τρεις ακόμη πόντοι στο σακούλι, πρώτη στην βαθμολογία έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.
Κανείς δεν πιστεύει ότι φέτος μπορεί ν’ απειληθεί και να χάσει τον τίτλο.


Η Ρεάλ παραπαίει, παίζει άθλιο ποδόσφαιρο κόντρα σε ομάδες τύπου Αλκογιάνο, ένα ποδόσφαιρο που πρώτος μισεί ο πρόεδρος της Φλορεντίνο Πέρεθ.
Η Ρεάλ που ο ίδιος οικοδόμησε μέρα με την μέρα καταρρέει και αμφισβητείται. Δεν δείχνει ικανή να κοντράρει στο ελάχιστο την συμπολίτισσα.
Η Μπαρτσελόαν από την άλλη είναι βυθισμένη στη δική της εσωστρέφεια.


Τεράστια οικονομικά προβλήματα, επικείμενες εκλογές με αλληλοκατηγορίες των υποψηφίων, φωνές που θέλουν  ακόμη και να πουληθεί ο Μέσι για ν’ ανασάνουν τα ταμεία.
Την γονάτισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ.
Έχει φτάσει στο σημείο να εξαρτάται από την απόδοση του ταλαντούχου αλλά προβληματικού στα όρια της τρέλας, Ουσμάν Ντεμπελέ.


Η Ατλέτικο δεν μπορεί να σταματήσει. Ο Λουίς Σουάρες δεν μπορεί να σταματήσει.


Ο Ουρουγουανός στράϊκερ είναι ήδη στα 12 γκολ και συνεχίζει.


Για να πάρει σαν άλλος Μόντε Κρίστο τη δική του εκδίκηση.


 

 

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Λουίς Σουάρες οδηγεί με τα γκολ του εκ του ασφαλούς την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάκτηση του τίτλου μετά από επτά χρόνια φαγούρας, παίρνοντας την εκδίκηση του. Article publish on Παρ, 01/29/2021 - 12:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα