Λοριάν – Μονακό 3-1: Σερί ήταν και πάει…

Οι Μονεγάσκοι προέρχονταν από τρεις σερί νίκες και έδειχναν να έχουν βρει εξαιρετικό ρυθμό, όμως το λάθος του Τίμο Κέρερ και η αποβολή του μόλις στο 38ο λεπτό τους κόστισε ακριβά.

Και αυτό διότι δύο λεπτά αργότερα η Λοριάν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα και άνοιξε το σκορ με τον Μπαμπά. Στο δεύτερο ημίχρονο δε οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο, στην προσπάθεια να «καθαρίσουν» το ματς και τα κατάφεραν μέσα σε έξι λεπτά.

Ο Πάμπλο Παζίς, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, πήρε το «όπλο» του και σημείωσε δύο γκολ (76’, 82’), βάζοντας τέλος στις ελπίδες της Μονακό να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι Μονεγάσκοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άνσου Φάτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα