Λόγω λεπτομερειών χάνει το Emmy το Daredevil

Μέσα από τα χέρια χάνει την υποψηφιότητα.

Λόγω μιας μικρής λεπτομέρειας η 3η σεζόν του "Daredevil" δεν θα μπορέσει να είναι υποψήφια για βραβείο Emmy.

Το εν λόγω βραβείο είναι για την κατηγορία καλύτερης χορογραφίας και η σειρά ήθελε να προωθήσει την 10λεπτη σκηνή μάχης που διαδραματίζεται στη φυλακή, στην οποία βλέπουμε τον Charlie Cox ως Matt Murdock να πολεμά για να βγει από το κτήριο. Η σκηνή είναι μονοκόμματη και γυρισμένη με

μόνο μία κάμερα, η οποία γράφει συνέχεια, χωρίς να κόβεται το πλάνο για να προβληθεί κάποια διαφορετική γωνία.

Ο λόγος που η σκηνή δεν μπορεί να μπει στις υποψηφιότητες είναι η διάρκειά της. Ο showrunner της σειράς, Erik Oleson, δημοσίευσε στο Τwitter, ότι ο αποκλεισμός της σκηνής οφείλεται στο ότι, "Η Τηλεοπτική Ακαδημία επιτρέπει μόνο σκηνές με χρονικό όριο τα τρία λεπτά, οπότε, δυστυχώς, η επική αυτή σκηνή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή".

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν. Το "Daredevil" έγινε η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτησε, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα "Punisher" και "Jessica Jones". Το "Punisher" επέστρεψε για δεύτερη φορά, ενώ το "Jessica Jones" έκανε πρεμιέρα μόλις εχθές με την τρίτη και τελευταία του σεζόν. Οι ακυρώσεις ήρθαν λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+.

Για τις ακυρώσεις μίλησε και ο Jeph Loeb, Πρόεδρος των Τηλεοπτικών Σειρών της Marvel, με ένα γράμμα που δημοσίευσε προς τους fans. O Loeb είχε αναφέρει σε δήλωσή του ότι η μοίρα των σειρών βρισκόταν καθαρά στα χέρια του Netflix και ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα σχετικά με τις ακυρώσεις. Παρά το δημοσίευμα που θέλει τις σειρές να επανεμφανίζονται στο Hulu και την υπόσχεση της Marvel για περισσότερο Daredevil, οι χαρακτήρες δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στις οθόνες μας για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την ακύρωση των σειρών τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τους ξαναδούμε μέχρι το 2021.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και τις ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

IGN GreeceΣανίδα σωτηρίας ίσως γίνει το Hulu για κάποιους τίτλους της MarvelΣτον πάγκο οι Defenders για τουλάχιστον δύο χρόνιαΟ Daredevil μας μιλά για την ακύρωση της σειράς του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα