Λήξαν το θέμα των διαιτητών

Οι εκπρόσωποι της Σούπερ Λιγκ έδωσαν στο Δ.Σ. λύση στο θέμα των διαιτητών που δε θα προχωρήσουν σε απεργία, ενώ αποφάσισαν τη σύσταση επιτροπής για το θέμα των τηλεοπτικών και του κεντρικού χορηγού.

Η χρυσή τομή βρέθηκε και οι ρέφερι που ήταν απλήρωτοι έλαβαν ήδη κάποια χρήματα, ενώ μέχρι τον Μάρτιο θα πάρουν όλα τα οφειλόμενα τμηματικά.

Στα τηλεοπτικά αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή και να γίνουν συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας,
τη στιγμή που θα συσταθεί επιτροπή και για να συναντηθεί με τους εκπρόσωπους του Ιβάν Σαββίδη για το θέμα της κεντρικής χορηγίας (Σουρωτή)-Μακεδονία).

Επίσης, η εταιρεία «Stri» με διεθνή αναγνώριση αποφασίστηκε να αξιολογεί, να επιθεωρεί και να αποτυπώνει την κατάταση των γηπέδων της Σούπερ Λιγκ.

Οι αποφάσεις:

Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τη Forthnet/NOVA, προκειμένου να συζητηθεί η πρότασή της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

2/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τον Κεντρικό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα.

3/ Μετά από τη συμφωνία Super League και ΕΠΟ, η οποία επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα εξοφληθούν άμεσα τα έξοδα Διαιτησίας.

4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα, σε συνέχεια της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την επιθεώρηση και εκτίμηση αγωνιστικών χώρων των γηπέδων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League η εταιρεία STRI.

5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

6/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα