Λίβερπουλ: Ο Κλοπ υπερασπίστηκε τον Μανέ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ υπερασπίστηκε τον ΜανέtnalΤρί, 01/05/2021 - 12:32

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως θα έπρεπε να έχουν καταλογιστεί δυο πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ στο ματς με τη Σαουθάμπτον. Ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε πως ο Σαντιό Μανέ δε βουτάει και έκανε τα παράπονά του για τη διαιτησία της αναμέτρησης των “κόκκινων” με τους “Αγίους”.

Αρχικά, ο Κλοπ δήλωσε: “Είναι το μεγαλύτερο αστείο στον κόσμο να λέει κανείς ότι ο Μανέ ''βουτάει’’. Αυτός ο τύπος προσπαθεί να μένει

όρθιος στα πόδια του. Υπήρχαν δύο περιπτώσεις όπου άλλες ομάδες θα κέρδιζαν πέναλτι. Τώρα ξέρω ποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι είναι το χάντμπολ. Εάν ο Μανέ έπεφτε εύκολα, θα μπορούσαμε να είχαμε ένα πέναλτι σε αυτό το παιχνίδι και ένα ακόμη πέναλτι στον τελευταίο αγώνα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Είναι μια ‘’σκουριασμένη’’ περίοδος για εμάς, πρέπει να το παραδεχτούμε. Μόνο αν γνωρίζεις το πρόβλημα μπορείς να το λύσεις κι εμείς δεν είμαστε τυφλοί. Πρέπει απλώς να το παλέψουμε. Εξαρτάται από εμάς να το αλλάξουμε”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως θα έπρεπε να έχουν καταλογιστεί δυο πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ στο ματς με τη Σαουθάμπτον. Article publish on Τρί, 01/05/2021 - 12:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα