Λίβερπουλ: Κοντά στην πρώτη της μεταγραφή

Οι αποχωρήσεις των Τζέιμς Μίλνερ, Νάμπι Κεϊτά και Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν και με το μέλλον του Τιάγκο αμφίβολο, καθώς βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο «Άνφιλντ», αφήνουν τους «κόκκινους», ουσιαστικά «γυμνούς» στο κέντρο.
Ωστόσο, οι αποχωρήσεις σημαίνουν ότι η Λίβερπουλ έχει πλέον την ευκαιρία να ξεκινήσει την αναδιάρθρωση και θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την πρώτη καλοκαιρινή άφιξη τις

επόμενες ημέρες.

ΑΛΕΞ ΜΑΚ ΑΛΙΣΤΕΡ Ο ΠΡΩΤΟΣ

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ της Μπράιτον είναι στην κορυφή της λίστας του Γερμανού τεχνικού για να ενταχθεί στον σύλλογο και η Λίβερπουλ πλησιάζει σε πλήρη συμφωνία για την απόκτηση του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή, η οποία πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί αυτή την εβδομάδα. Οι «κόκκινοι» συμφώνησαν με την Μπράιτον στο ποσό που θα λάβει και το οποίο καλύπτει τη ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει, στο συμβόλαιό του και έχει αναφερθεί ότι είναι κάτω από 70 εκατομμύρια ευρώ. Ουσιαστικά απομένουν οι τελικές συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή για τους όρους του συμβολαίου του και άπαντες στη Λίβερπουλ είναι σίγουροι ότι πριν από το τέλος της εβδομάδας, θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη σημαντική μεταγραφή του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα