Λίβερπουλ: Γκρίνια από τον Κλοπ για τους παίκτες του

Λίβερπουλ: Γκρίνια από τον Κλοπ για τους παίκτες τουtnalΠαρ, 03/05/2021 - 11:20

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε παράπονα από τους παίκτες του, μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 της Λίβερπουλ από την Τσέλσι. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως θέλει μεγαλύτερη μαχητικότητα από τους “κόκκινους”, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάληψης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κλοπ δήλωσε: “Ήμασταν στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος συμβαίνει πάντα το ίδιο. Είναι ενοχλητικό

να μιλάμε για τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να πολεμήσουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται καρδιά, πρέπει να τα δίνουμε όλα και αυτό είπα στα παιδιά. Δε θα πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογίες, οι πρώτοι που φταίνε είμαστε εμείς”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αντίδραση του Μοχάμεντ Σαλάχ κατά την αλλαγή του: “Χαίρομαι όταν τα παιδιά στενοχωριούνται που βγαίνουν αλλαγή. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Έκρινα πως είχε επηρεαστεί από την ένταση του αγώνα και δεν ήθελα να τον πιέσω και να ρισκάρω”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε παράπονα από τους παίκτες του, μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 της Λίβερπουλ από την Τσέλσι. Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 11:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα