Λίβερπουλ: Επιστρέφει ο Φιρμίνο

Λίβερπουλ: Επιστρέφει ο ΦιρμίνοtbairaktΠαρ, 04/02/2021 - 18:14

Η Λίβερπουλ θα ενισχυθεί με την επιστροφή του Ρομπέρτο Φιρμίνο στην αγωνιστική δράση ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ για την Premier League.


Ο Φιρμίνο ήταν εκτός δράσης από τις 3 Μαρτίου μετά από επέμβαση στο γόνατο, παίζοντας για τελευταία φορά στην εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι.


Ο Γιούργκεν Κλοπ «αποκάλυψε» την επιστροφή του στην σημερινή (2/4) συνέντευξη Τύπου, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν νεότερα από τους έτερους τραυματίες Τζόρνταν Χέντερσον και Βίρτζιλ Φαν Ντάϊκ.


«Βρίσκονται σε φάση αποκατάστασης. Δεν έχω νέα ή καλά νέα. Θα είναι έτοιμοι, όταν θα είναι έτοιμοι. Ο Ντιόγκο Ζότα που επέστρεψε όταν έπρεπε μας έχει βοηθήσει πολύ και στην Αγγλία και στο Champions League. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα επιστρέψουν όταν είναι απόλυτα έτοιμοι…» τόνισε ο γερμανός τεχνικός των «κόκκινων».


 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Η Λίβερπουλ θα ενισχυθεί με την επιστροφή του Ρομπέρτο Φιρμίνο στην αγωνιστική δράση ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ για την Premier League. Article publish on Παρ, 04/02/2021 - 18:14 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα