Λίβερπουλ: Ευχαριστημένος ο Κλοπ από το “διπλό”

Λίβερπουλ: Ευχαριστημένος ο Κλοπ από το “διπλό”tnalΔευ, 03/01/2021 - 08:49

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη 2-0 της Λίβερπουλ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει μέχρι τέλους μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι “κόκκινοι” θα τα καταφέρουν, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλανίζουν. 

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Η

νίκη αυτή είχε να κάνει με τη δική μας μα συνέχεια. Παίξαμε με την Τσέλσι την Πέμπτη και έπρεπε να το δείξουμε ξανά. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικάμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το Champions League, χωρίς αποτελέσματα. Πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε. Πολλοί μας έχουν ξεγραμμένους. Δεν πειράζει. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουμε, είμαστε ακόμα κοντά στις θέσεις για το Champions League”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη 2-0 της Λίβερπουλ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Article publish on Δευ, 03/01/2021 - 08:49 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα