Λίβερπουλ – Τότεναμ 4-3: Ο Ζότα απέτρεψε την «αυτοκτονία»! (hls)

Οι «ρεντς» με τέσσερις σερί νίκες ανέβηκαν πέμπτοι με 56 πόντους, δύο περισσότερους από τους «σπερς», που είναι τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη.

Οι γηπεδούχοι έκαναν καταιγιστικό ξεκίνημα και μόλις στο 5′ προηγούνταν ήδη με 2-0.

Στο 3′ ο Αλεξάντερ – Άρνολντ βρήκε ξεχασμένο στην περιοχή από αριστερά τον Τζόουνς και αυτός εκτέλεσε τον Φόρστερ για το πρώτο του φετινό γκολ.

Πιο έξαλλα πανηγυρίστηκε στο 5ο λεπτό το γκολ του Ντίας από την μπαλιά του Χάκπο,

καθώς ο Κολομβιανός – που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού – σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από τα τέλη Αυγούστου.

Στο 15′ έγινε το 3-0 με τον Χάκπο να ανατρέπεται στην περιοχή από τον Ρομέρο και τον Σαλάχ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, μετά από δύο άστοχες εκτελέσεις πέναλτι στη φετινή σεζόν.

H Tότεναμ μετά το ημίωρο βρήκε τα πατήματά της και στο 39′ απείλησε με μείωση του σκορ με τον Σον να βρίσκεται σε επίκαιρη θέση στην περιοχή, αλλά τον Φαν Ντάικ να αποκρούει πάνω στη γραμμή.

Δευτερόλεπτα αργότερα όμως κατάφερε να κάνει το 3-1, με τον Κέιν να εκτελεί από κοντά μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Πέρισιτς.

Στο 41′ μάλιστα, οι Λονδρέζοι έφτασαν κοντά και στο 3-2 με τον Άλισον να σώζει σε τετ-α-τετ με τον Κουλουσέφσκι.

Oι «σπερς» είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία και στο β’ μέρος, με τον Σον να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 54′ οι Λονδρέζοι είχαν και δεύτερο δοκάρι από κοντά με τον Ρομέρο!

Οι Λονδρέζοι συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και στο 77′ μείωσαν σε 3-2 με τον Σον να εκτελεί τον Άλισον μετά από πάσα του Ρομέρο.

Τελικά η ομάδα του Ράιαν Μέισον δικαιώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Σον να εκτελεί φάουλ και τον Ρισάρλισον (που είχε μπει ως αλλαγή) να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, πανηγυρίζοντας έξαλλα λόγω του περάσματός του από την Έβερτον!

Στην αμέσως επόμενη επίθεση όμως, η Λίβερπουλ έκανε το 4-3 με τον Ζότα να έρχεται και αυτός από τον πάγκο για να εκτελέσει τον Φόρστερ!

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον – Αλεξάντερ – Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Έλιοτ (63′ Χέντερσον), Φαμπίνιο, Τζόουνς (86′ Μίλνερ) – Σαλάχ, Χάκπο (73′ Νούνιες), Ντίας (63′ Ζότα).
Τότεναμ (Μέισον): Φόρστερ – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Πόρο (90′ Λούκας), Σκιπ (84′ Ρισάρλισον), Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς (90′ Nτανζούμα) – Κουλουσέφσκι (66′ Σαρ), Κέιν, Σον.

Keywords
Τυχαία Θέματα