Λίτο Χιμένεθ: "Πακέτο Μανόλο Χιμένεθ - Αραούχο, στην Λας Πάλμας"

Ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας "τουίταρε" προκαλώντας πολλές συζητήσεις και ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ. Ο Λίτο Χιμένεθ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σέρχιο Αραούχο θα συνεργαστούν εκ νέου τη νέα σεζόν αλλά αυτή τη φορά στα Κανάρια Νησιά για λογαριασμό της Λας Πάλμας.

Está

la posibilidad y gusta muchísimo del tándem de Manolo Jiménez y @Sergioa_24 para la próxima temporada en la @UDLP_Oficial . pic.twitter.com/80eQMFRi5c

— Lito Jiménez (@LITOJJR) May 17, 2018
Από την ΑΕΚ θεωρούν πως στο θέμα του προπονητή της Πρωταθλήτριας δεν υπάρχει κανένα θέμα, από την άλλη ο Αραούχο επιστρέφει στην Ισπανική ομάδα αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην ΑΕΚ.

Στην περίπτωση δε του αξιόλογου επιθετικού η Λας Πάλμας στον λογαριασμό της στο twitter ανέβασε φωτογραφία του Αραούχο στα γραφεία της ομάδας, που τον καλωσορίζει και πάλι στην ομάδα λέγοντας μάλιστα πως θα γνωρίσει τους συμπαίκτες που θα έχει τη νέα σεζόν.

Sergio Araujo ya está en Gran Canaria y visitó esta mañana la sede del club y a sus futuros compañeros de equipo para la próxima temporada. pic.twitter.com/yZB9np76Kp

— UD Las Palmas (@UDLP_Oficial) May 17, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα