Λίσι: «Θα παλέψουμε στο Βέλγιο»

Παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Άντερλεχτ στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, ο Αλέσιο Λίσι εμφανίστηκε αποφασισμένος στη συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας γεμάτος αισιοδοξία για τη ρεβάνς. Ο τεχνικός του Δικεφάλου στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε ξανά γρήγορο γκολ, όπως είχε συμβεί και κόντρα στην Ντιναμό, υπογραμμίζοντας ότι αυτό είναι ένα κομμάτι που χρήζει άμεσης βελτίωσης.

Παρ’ όλα αυτά, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, βγάζοντας καθαρές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Ζαφείρη, Τέιλορ, Γερεμέγεφ και Τάισον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς:

“Δεν ήμασταν τυχεροί. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τύχη όμως. Απέναντι στην Ντιναμό δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά και σήμερα πάθαμε το ίδιο. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να επικεντρωθούμε στο να γίνουμε καλύτεροι στα πρώτα λεπτά κάθε αγώνα. Δεν με ενδιαφέρει η κατοχή της μπάλας και η στατιστική. Με ενδιαφέρει το να κάνουμε ευκαιρίες. Είχαμε αρκετές για να σκοράρουμε. Με τον Ζαφείρη, τον Τέιλορ, τον Γερεμέγεφ και τον Τάισον. Μας άξιζε κάτι καλύτερο σήμερα. Εάν γίνουμε ανταγωνιστικοί από το πρώτο λεπτό δεν θα χάνουμε εύκολα”.

Για τον αγώνα στο Βέλγιο:

“Σίγουρα έχουμε πίστη για τον δεύτερο αγώνα. Είναι απλά 90 λεπτά και πρέπει να κάνουμε ένα ματς ανάλογο με το σημερινό. Είμαι πάντα αισιόδοξος. Ξέρω την ομάδα μου καλά και ξέρω ότι θα παλέψουμε εκεί για την πρόκριση”.

Για την εκτέλεση του πέναλτι:

“Προπονηθήκαμε στα πέναλτι. Σήμερα ο Μιχαηλίδης ήταν ο πρώτος εκτελεστής στο γήπεδο, οι άλλοι ήταν στον πάγκο”.

Για τις στημένες φάσεις:

“Προτιμώ να μην απαντήσω. Θα πω απλά ότι προσπαθώ να βελτιωθούμε. Πέρυσι στην Οσασούνα ήμασταν η ομάδα με τα περισσότερα γκολ από στημένες φάσεις πίσω από την Άρσεναλ. Κάτι παρόμοιο συνέβη στην Μιραντές”.

Για το δίδυμο Μύθου – Γερεμέγεφ στην επίθεση και τον Τέιλορ:

“Πιστεύω ότι όταν ο Μύθου αγωνίστηκε μαζί με τον Γερεμέγεφ ήταν καλό διάστημα . Είχαμε ευκαιρία με την είσοδο του Γερεμέγεφ. Ήμουν χαρούμενος όταν έπαιξαν μαζί. Για τον Τέιλορ, δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει μέσος, το έκανε και στην Σέλτικ. Γνωρίζει καλά τη θέση και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από αυτά που είδα”. 

Keywords
Τυχαία Θέματα