Λίγο νωρίτερα θα ξεπαγώσει το "Frozen 2"

Κρύο χιούμορ...

Το "Frozen 2" θα έρθει με τα πρώτα κρύα, περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα και σαν χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φαν του.

Σύμφωνα με το Variety, η Disney αποφάσισε να μεταφέρει την πρεμιέρα του παγωμένου sequel που κέρδισε τις καρδιές πολλών φαν, από τις 27 Νοεμβρίου του 2019, στις 22 Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Η πρώτη ταινία είχε κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους διεθνώς στις 27 Νοεμβρίου του 2013.

Το "Frozen" υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες των Disney/ Pixar, αφού έφερε στα ταμία περίπου $1,3 δις και έγινε τότε η πιο κερδοφόρα ταινία κινουμένων σχεδίων. Κατέκτησε, επιπλέον, δύο βραβεία Όσκαρ και το κεντρικό της τραγούδι, "Let It Go", έγινε ένα από τα γνωστότερα της εποχής.

Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας, ο Olaf ο χιονάνθρωπος, κέρδισε ένα ολόδικο του επεισόδιο, με τίτλο "Olaf's Frozen Adventure, και μία θέση στο sequel για τον ίδιο και τον ηθοποιό που του δανείζει τη φωνή του, Josh Gad. Ο Gad δήλωσε, σχετικά με την επιστροφή του πως, "Είναι μεγάλη χαρά να επιστρέφω σε αυτόν τον θάλαμο με το ταξίδι να έχει ξεκινήσει πριν από 5 χρόνια. Η δημιουργική ομάδα έχει μία ιστορία για την οποία αξίζει η αναμονή".

Μαζί του ασφαλώς θα επιστρέψουν οι πρωταγωνίστριες Idina Menzel (Elsa) και Kristen Bell (Anna), όπως και ο Jonathan Grodd (Kristoff). Η Bell μάλιστα έκανε και μία νύξη για την υπόθεση του sequel, όπως μετέφερε νωρίτερα το comicbook. Κατά τα λεγόμενα της θα πρέπει να περιμένουμε μερικά καινούργια στοιχεία στο "Frozen 2", αφού όπως δήλωσε, "Θα δείτε νέους χαρακτήρες και θα δείτε...", και συμπλήρωσε ότι, "Θα μπορώ να πω περισσότερα αφού κυκλοφορήσει η ταινία αλλά υπάρχουν μερικές πολύ πολύ οικείες στιγμές σε εμένα σε αυτή που μοιάζουν, που έχουν την αίσθηση πως έρχονται από την πραγματική μου ζωή".

Σε δύο εκ των νέων χαρακτήρων που προαναφέρθηκαν θα δανείσουν τη φωνή τους οι καινούργιες προσθήκες στο cast, Evan Rachel Wood και ο Sterling K. Brown. Σε έναν χρόνο και μερικές εβδομάδες θα έχουμε τη χαρά να δούμε και τη συνέχεια του βασιλείου της Arendelle.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤα καλύτερα κοστούμια των celebrities για το Χάλοουιν του 2018O σκηνοθέτης του IT αναλαμβάνει την ταινία του Attack on TitanΜάθαμε πότε θα έρθει η αρχή του τέλους για το "Gotham"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα