Λέβερκουζεν: Ο Τσάκα εξήγησε γιατί έφυγε από την Άρσεναλ

Όταν δημοσιεύτηκε ότι ο Γκράνιτ Τσάκα αφήνει την Άρσεναλ μετά από μια εξαιρετική σεζόν για να μετακομίσει στην Λέβερκουζεν ήταν αρκετοί αυτοί που παραξενεύτηκαν και απόρησαν με την επιλογή του Ελβετού μέσου μετά από μια χρονιά μάλιστα που ήταν εξαιρετικός.

Ο παίκτης τελικά μετακόμισε στην Γερμανική ομάδα έναντι 25 εκατουμμυρίων Ευρώ και εξήγησε την επιλογή του σε συνέντευξή του.

“Υπήρχε φημολογία πως η σύζυγός μου πλέον δεν ήταν ευτυχισμένη στην Αγγλία. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως σαν άνθρωπος πάντα ενδιαφέρομαι

για νέες περιπέτειες. Μετά από επτά χρόνια ήρθε η ώρα για κάτι εντελώς καινούριο. Το πρωτάθλημα δεν είναι καινούριο για εμένα αλλά η ομάδα είναι. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων με τον Αθλητικό διευθυντή Ζίμον Ρόλφες και τον προπονητή Τσάμπι Αλόνσο ένιωσα πως το πρότζεκτ της Λέβερκουζεν άξιζε και ήταν 100% αυτό που έψαχνα και ήθελα”.

Ο Τσάκα πριν μετακομίσει στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2016 αγωνιζόταν στην Μπούντεσλιγκα με την φανέλα της Γκλάντμπαχ. Στο Λονδίνο έμεινε επτά χρόνια και έπαιξε 297 ματς με την φανέλα της Άρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα