Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: Έκτη ισοπαλία στα play outs για τους υποβιβασμένους Βοιωτούς (hls)

Με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και από ένα στο δεύτερο, ο Λεβαδειακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρέτησαν την φετινή σεζόν της Super League, κερδίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας(3-3), αλλά για τους γηπεδούχους που είχαν υποβιβαστεί από την προτελευταία αγωνιστική των play outs, το τελευταίο παιχνίδι τους δεν συνδυάστηκε με νίκη.

Ο Λεβαδειακός παρέμεινε αήττητος στην 7η και τελευταία

αγωνιστική των play outs, αλλά οι 6 ισοπαλίες δεν τον βοήθησαν ουσιαστικά στην διεκδίκηση της παραμονής και έναν χρόνο μετά την μονοετή επιστροφή του στην Super League, θα παίζει ξανά στην Super League-2. O ΠΑΣ συγκέντρωσε 36 βαθμούς.

Εξαιρετικό σε παραγωγή του σκορ, εκατέρωθεν και με εναλλαγή συναισθημάτων, ήταν το πρώτο ημίχρονο στο οποίο σημειώθηκαν τέσσερα γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) με τον Γιαννιώτα στο 28′, ύστερα από “γύρισμα” της μπάλας από τον Δούμτσιο και κόντρες της μπάλας που κατέληξε στον σκόρερ και από το ύψος του πέναλτι, πλάσαρε εύστοχα.

Είχαν προηγηθεί ευκαιρία του ΠΑΣ στο 5′, από τον Κόντε που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή προ κενής εστίας, ευκαιρία των γηπεδούχων στο 12, με τον Γιαννιώτα τον οποίο στάματησε με προβολή ο Μπορταγκαράι και στο 22′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Ροσέρο να βγαίνει πίσω από την άμυνα, να περνάει και τον Γκροφ και μετά να γλιστράει και να μην μπορεί να κάνει τελική προσπάθεια προ κενής εστίας.

Στο 26′, ο Λεβαδειακός “άγγιξε” το 1-0, όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι σε προσπάθεια του Λούα Λούα.

Ο “χορός” των γκολ συνεχίστηκε με την ισοφάριση του Πέδρο (1-1). Στο 34′, Ο Ισπανός επιθετικός μετά από 2 σοβαρούς τραυματισμούς στους χιαστούς, σκόραρε μετά από 600 μέρες. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Γιαννιώτες έφτασαν σε ολική ανατροπή του σκορ και τον Κόντε να στέλνει με προβολή, την μπάλα στο δοκάρι και του Γκρόφ και στην επαναφορά, ο Ροσέρο να σημειώνει το 1-2.

Στα δυο λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 2-2. Ο Χάμοντ έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Αθανασίου και ο Τσάπρας με σουτ, χρίστηκε σκόρερ, καθώς η μπάλα παρά την προσπάθεια του Γκρόφ, πέρασε την γραμμή.

Ο Λεβαδειακός ήθελε να αποχαιρετούσε με νίκη την Super League, ύστερα από την μονοετή επιστροφή του σε αυτή και επιδίωξε το τρίτο γκολ στο 55′ με τον Γιαννιώτα, στο 67΄και στο 75′, με τον Βρακά, ενώ στο 78′, η πέμπτη τελική προσπάθεια του Βρακά, ήταν και η αποτελεσματικότερη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αθανασίου να αποκρούσει, παρά την “εκτίναξη” του (3-2).

Το προβάδισμα του Λεβαδειακού άντεξε μόλις δυο λεπτά και από την σέντρα του Εραμούσπε, ο Παμλίδης με κεφαλιά νίκησε τον Γκροφ (3-3).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Αλ. Λώλης (73΄Μπατίστ), Κόντε (73′ Kύρκος), Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Ριένστρα (57′ Καραχάλιος), Ράντου, Μπορταγκαράι (90′ Παντελάκης), Τζίνο (90′ Λώλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα