Λεβαδειακός - ΑΟΧ 1-1: Κερδισμένοι και οι δύο (vids)

Λεβαδειακός - ΑΟΧ 1-1: Κερδισμένοι και οι δύο (vids)antoniamath11Τετ, 01/20/2021 - 17:43

Χωρίς σημαντικές φάσεις άρχισε το παιχνίδι στην Λιβαδειά, μεταξύ του Λεβαδειακού με τα Χανιά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό με το γκολ του Μπραμπίγια. Μερικά λεπτά αργότερα ο σκόρερ κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Διαμαντόπουλο με τον

Έλληνα παίκτη να μην μπορεί να κάνει το 2-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα στο 77' ο Λιάγκας με μια κεφαλιά κέρδισε τον Κουτζαβασίλη και έκανε 1-1. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου με την ψυχολογία του γκολ προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, τελικά δεν τα κατάφερε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό και συνεχίζουν στην πορεία του πρωταθλήματος. 

 

 

 

 

 

 

 

Οι αρχικές ενδεκάδες:

 

 

 

 

 

 

 

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Καραχάλιος, Λιάγκας, Μεχία, Κονέ, Πολέττο, Συμελίδης, Νίλι, Βήχος και Μυτίδης. 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΟΧ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Κάρλος, Πλέγας, Ρέντζας, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα και Διαμαντόπουλος. 

 

 

 

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λεβαδειακός - Ποδόσφαιρο Χανιά - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λεβαδειακός ΕΛΛΑΔΑ Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΑΟΧ έληξε 1-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για την Super League 2. Article publish on Τετ, 01/20/2021 - 17:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα