Λέικερς: Χαρούμενος για την παραμονή του ο Ντέιβις

Λέικερς: Χαρούμενος για την παραμονή του ο ΝτέιβιςtnalΠαρ, 12/04/2020 - 07:11

Ο Άντονι Ντέιβις εμφανίστηκε χαρούμενος με την παραμονή του στο ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς και τόνισε πως δεν είχε αμφιβολίες για το μέλλον του. Ο “Φρύδιας” συμπλήρωσε πως δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει στους πρωταθλητές, η ανανέωση του Λεμπρόν Τζέιμς.

Αρχικά, ο Ντέιβις δήλωσε: “Ήθελα να βλέπω την κάθε μέρα ξεχωριστά, κάναμε κάτι σπουδαίο φέτος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είμαι ενθουσιασμένος Δε νομίζω πως υπήρχε κάποια αμφιβολία μέσα μου πως δε θα γύριζα πίσω στο Λος Άντζελες. Είναι το μέρος που θέλω να είμαι, αγαπάω την πόλη και δε σκοπεύω να πάω πουθενά”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης τόνισε για την παραμονή του Λεμπρόν Τζέιμς: “Δεν ήξερα καν τι γίνεται με τον Λεμπρόν, δεν ήξερα τι θα κάνει. Το έμαθα την ίδια μέρα που το έμαθαν όλοι. Αγαπάει την ομάδα, δε μου έκανε έκπληξη η επέκταση του συμβολαίου του. Ήταν δύσκολο να φύγει από τους Λέικερς. Θέλω να σηκώσω ξανά το τίτλο. Κάθε χρονιά, θέλω να νιώσω αυτό το συναίσθημα”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Los Angeles Lakers - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Los Angeles Lakers ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Άντονι Ντέιβις εμφανίστηκε χαρούμενος με την παραμονή του στο ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς και τόνισε πως δεν είχε αμφιβολίες για το μέλλον του. Article publish on Παρ, 12/04/2020 - 07:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα