Λεμπρόν και Εμπαπέ: Άλλαξαν προφίλ (pics)

Λεμπρόν και Εμπαπέ: Άλλαξαν προφίλ (pics)sdimolitΤετ, 01/06/2021 - 02:46

Η σχέση των Λεμπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Εμπαπέ πήρε άλλη διάσταση. Ο ηγέτης των Λέικερς άλλαξε την εικόνα προφίλ του λογαριασμού του στο Instagram, για να βάλει έναν από τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2018, με τον Εμπαπέ να κάνει το ίδιο στο δικό του λογαριασμό, βάζοντας μια φωτογραφία του «Βασιλιά».

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα διαφημιστικό τρικ που ξεκίνησε

από τη Nike, τον κοινό σπόνσορά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμερικανική φίρμα ετοιμάζεται να πουλήσει δύο ζευγάρια παπούτσια προς τιμήν των δύο αστέρων της, το ένα αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο, το άλλο στο μπάσκετ. Για το Εμπαπέ το «Mercurial Superfly 7», για τον Τζέιμς το «LeBron 18». Σύμφωνα με την Sportune, αυτά τα συλλεκτικά μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στις 7 ή 15 Ιανουαρίου.

Ο Εμπαπέ είναι μεγάλος θαυμαστής του μπάσκετ, έχει ήδη γνωρίσει και συναντηθεί αρκετές φορές τον τετράκις πρωταθλητή του ΝΒΑ, τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2019, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Καλιφόρνια.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Los Angeles Lakers - Μπάσκετ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Los Angeles Lakers ΑΜΕΡΙΚΗ Η σχέση των Λεμπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Εμπαπέ πήρε άλλη διάσταση... Article publish on Τετ, 01/06/2021 - 02:46 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα