Λαύριο – Ολυμπιακός 75-103: Σκορ και θέαμα, «κατοστάρα» ο Ολυμπιακός (hls)

Ακάθεκτος και αήττητος συνεχίζει ο Ολυμπιακός στην Basket League. Εύκολο πέρασμα για τους «ερυθρόλευκους» με (75-103) από την έδρα του Λαυρίου. Αυτή ήταν η 19η νίκη του Ολυμπιακού σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Πάλεψε όσο μπορούσε το μαχητικό

Λαύριο που μετά από αυτή την ήττα έχει ρεκόρ (5-14) και θα δώσει «μάχη» μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Από τον πάγκο του Ολυμπιακού, απουσίαζε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ,εξαιτίας μια ίωσης και την θέση του πήρε ο Χρήστος Παππάς. Επίσης εκτός έμεινε και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, στο πλαίσιο του rotation που γίνεται στις θέσεις των ξένων, αλλά και για να ξεκουραστεί, εν όψει της αναμέτρησης με την Παρτίζαν.

H εξέλιξη του αγώνα:

Καταιγιστικά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός, αφού στην πρώτη περίοδο σημείωσε 29 πόντους. Ο Σάσα Βεζένκοφ σκόραρε τους 15 με τον Κάνααν να ακολουθεί με έξι. Έτσι το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου ήταν (18-29) υπέρ των «ερυθρολεύκων». Το Λαύριο σήκωσε το ανάστημά στο δεύτερο δεκάλεπτο και πέτυχε 30 πόντους στην πρώτη ομάδα της Euroleague. Tο σκορ του ημιχρόνου ήταν (48-54), υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι και με ένα υπέρ του (15-25) στην τρίτη περίοδο, πήγε το σκορ στο (63-79). Έτσι κύλησε και η τελευταία περίοδος, με τον Ολυμπιακό να μην σταματάει και τελικά να φτάνει τους 103 πόντους και να παίρνει μια εύκολη νίκη απέναντι στο μαχητικό Λαύριο με (75-103).

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοφ με 18 πόντους, ενώ ένα λιγότερο πέτυχε ο Πίτερς. Από πλευρά Λαυρίου ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, ο Φλαγκ με 19 πόντους που είχε (3/5) τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 18-29, 48-54, 63-79, 75-103

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα