Λαυδαριάς: «Πετύχαμε το στόχο μας»

Βασικός στόχος για την ΑΕΛ στη σημερινή (10/1) επαναληπτική αναμέτρηση Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια ήταν να διαφυλάξει το 3-0 του πρώτου αγώνα, στη Λάρισα. Από τη στιγμή που έπιασε αυτόν τον στόχο, τα υπόλοιπα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα για τους «βυσσινί».

«Ήρθαμε με στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και το καταφέραμε. Στο ματς χρησιμοποιήσαμε κάποια καινούργια παιδιά όπως
ο Καρατάσιος, αλλά και τους Περόνε και Λεοζίνο, με σκοπό να βρουν και αυτοί αγωνιστικό ρυθμό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, από το σημερινό ματς δεν μπορούμε να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα, καθώς μας αποσυντόνισαν οι κόκκινες κάρτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βοηθός προπονητή της ΑΕΛ, Ανδρέας Λαυδαριάς, μετά το τέλος της συνάντησης.

Για την κόκκινη κάρτα του Καρατάσιου είπε: «Η κόκκινη κάρτα του Καρατάσιου ήρθε λόγω απειρίας. Τέτοια παιχνίδια, όμως, θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρατάσιος δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση σήμερα, μιας και παίζει ως στόπερ και όχι ως δεξιός μπακ».

Σχετικά με το εάν η διακοπή επηρέασε αρνητικά την ομάδα της Λάρισας, τόνισε: «Οι διακοπές πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα μπορούν να ερμηνευτούν διαφορετικά. Για εμάς, αμέσως μετά έτυχε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα συνεχίζει από εκεί όπου έμεινε πριν τις γιορτές».

Για τις περιπτώσεις των Φάρκας και Λεοζίνιο επεσήμανε: «Ο Φάρκας έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι, καθώς δόθηκαν ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Για τον Λεοζίνιο, σήμερα το παιχνίδι αυτό δεν ήταν στα μέτρα του, όμως, πήρε το χρόνο του, που θα τον ανεβάσει για τα επόμενα παιχνίδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα