Λάτσιο-Σπέτσια 4-0: «Περίπατος» χωρίς Ιμόμπιλε

Η Λάτσιο υποδέχθηκε στο «Ολίμπικο» την Σπέτσια για την 8η στροφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 3′ έχασαν πέναλτι με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ωστόσο στη συνέχεια της αναμέτρησης πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασαν εύκολα στο τρίτο σερί «τρίποντο».

Στο 12′ ο Τζακάνι ανοίξε το σκορ και στο 24ο λεπτό ο Ρομανιόλι διπλασιάσει τα τέρματα για τη Λάτσιο. Με το πόδι πατημένο στο… γκάζι επέστρεψε από την ανάπαυλα η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι με πρωταγωνιστή τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος

πέτυχε δύο γκολ (61′, 90+1′) στο τελευταίο σαρανταπεντάλπετο η Λάτσιο συνεχίζει το σερί θετικών αποτελεσμάτων. Ο Δημήτρης Νικολάου που αγωνίζεται με τα χρώματα της Σπέτσια ήταν στο αρχικό σχήμα και έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Λάτσιο «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, όσους έχει και η Μίλαν ύστερα από οκτώ αγωνιστικές. Αντίθετα η Σπέτσια είναι 12η με 8.

Οι ενδεκάδες:

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Λατσάρι (65’ Χισάι), Πάτρικ (46’ Χίλα), Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Κατάλντι (78’ Αντόνιο) , Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Αλμπέρτο (73’ Βεσίνο), Άντερσον, Τζακάνι, Ιμόμπιλε (64’ Πέδρο)

Σπέτσια (Λούκα Γκότι): Ντραγκόφσκι, Αμπαντού (66’ Αμιάν), Καλντάρα, Νικολάου, Κίβιορ (81’ Μπεκ), Χολμ, Έλερτσον (65’ Αγκουντέλο), Μπαστόνι, Μπουραμπιά (65’ Έκνταλ), Ενζόλα, Γκιάσι (75’ Σάνκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα