Λάτσιο-Σαλερνιτάνα 1-3: Μυθική ανατροπή και «διπλό» στο Ολίμπικο!

Η Λάτσιο μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, είδε το γκολ του Φελίπε Άντερσον στο 21ο λεπτό να ακυρώνεται ως οφσάιντ, προειδοποίησε στο 38′ με το δοκάρι του Πέδρο και εν τέλει βρήκε (κανονικό) γκολ με τον Ματία Ζακάνι στο 41ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο. Με το 1-0 ως παρακαταθήκη, οι «μπιανκοσελέστι» πίστεψαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα έφταναν στη νίκη στην επανάληψη. Όμως λογάριαζαν χωρίς την Σαλερνιτάνα, η οποία πραγματοποίησε το κορυφαίο της φετινό ημίχρονο

και έφτασε σε μία μεγαλειώδη ανατροπή!

Μόλις στο 51ο λεπτό ο Αντόνιο Καντρέβα έφερε το ματς στα ίσια και 17 λεπτά αργότερα, στο 68′, ο Φεντερίκο Φάτσιο έλαβε μία έξοχη πάσα από τον Φλάβιους Ντανίλιουτς για να κερδίσει τον Ιβάν Προβεντέλ, γράφοντας το 1-2.

Στο 72ο λεπτό η Λάτσιο έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ματίας Βετσίνο και αφού δεν έκανε το 2-2, τέσσερα λεπτά αργότερα (76′) ο Μπουλάγιε Ντία στην αντεπίθεση τελείωσε την υπόθεση νίκη (1-3)!

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της Σαλερνιτάνα, που έφτασε τους 16 βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λάτσιο, που ηττήθηκε μετά από 1,5 μήνα (τελευταία ήττα στις 15 Σεπτεμβρίου, 5-1 από τη Μίντιλαντ), παρέμεινε στην 4η θέση με 24 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα