Λάτσιο-Κροτόνε 3-2: "Καθάρισε" ο Καϊσέδο (hls)

Λάτσιο-Κροτόνε 3-2: "Καθάρισε" ο Καϊσέδο (hls)gliorisΠαρ, 03/12/2021 - 18:26

Μπορεί να πήρε δύο φορές προβάδισμα,όμως αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να μην αγχωθεί. Η Λάτσιο βρέθηκε από το 13ο λεπτό με προβάδισμα στο σκορ από το γκολ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ωστόσο η Κροτόνε δεν έδειξε να χάνει την ψυχραιμία της.

Έφτασε στην ισοφάριση με ατομική προσπάθεια του Σίμι με τη συμπλήρωση του ημιώρου αλλά δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στην ισορροπία καθώς ο Λούις Αλμπέρτο με έξοχο

σουτ έβαλε εκ νέου την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι μπροστά στο σκορ. 

Η Κροτόνε είχε και πάλι άμεση αντίδραση, καθώς με την έναρξη του δεύτερου μέρους έφτασε στο 2-2 με εκτέλεση πέναλτι από τον Σίμι. Ό,τι ακολούθησε ήταν μια άγονη προσπάθεια των γηπεδούχων να γίνουν επικίνδυνοι απέναντι σε μια εξαιρετικά ισορροπημένη ομάδα. 

Ο Ιντζάγκι έριξε στο παιχνίδι τον Φελίπε Καϊσέδο, που αποδείχθηκε ο καθοριστικός παράγων, καθώς με δικό του τέρμα η Λάτσιο πέτυχε το 3-2 στο 84ο λεπτό. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio - Ποδόσφαιρο Crotone - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio ΙΤΑΛΙΑ Λάτσιο-Κροτόνε: 3-2 Submitted by npilios on Παρ, 03/12/2021 - 18:52 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_LAZIO_CROTONE_12321.mp4 ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Λάτσιο-Κροτόνε. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio Lazio - Ποδόσφαιρο Crotone - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες στη Σέριε Α, ωστόσο δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Κροτόνε Article publish on Παρ, 03/12/2021 - 18:26 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα