Λάτσιο-Άλκμααρ 1-2: Νίκη με ανατροπή, γκολ ο Παυλίδης (vid)

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ολλανδικής ομάδας, μετά από εννιά αγώνες σε νοκ άουτ παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης καιπήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης διανύει μία εκπληκτική σεζόν και με το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, έφτασε τα 18 τέρματα σε 26 παιχνίδια (με 9 ασίστ)! Η Λάτσιο ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και βρήκε γρήγορα δίχτυα με τον βετεράνο

Πέδρο στο 18ο λεπτό, αλλά όταν μείωσε την ένταση της, η ολλανδική ομάδα ανέλαβε πρωτοβουλίες, φαινόταν πολύ πιο επικίνδυνη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Έλληνα επιθετικό (στο βασικό σχήμα και ο Χατζηδιάκος). Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι «λατσιάλι» άγγιξαν το δεύτερο γκολ, αλλά από το δυνατό σουτ του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και ο Καρλ Γιέσπερ Κάρλσον, καθώς ο Σουηδός επιθετικός, μετά την ασίστ που είχε στο γκολ της ισοφάρισης, “σέρβιρε” και στον 19χρονο Μίλος Κέρκεζ στο 62ο λεπτό, για το τελικό 1-2 της Άλκμααρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα