Λάτσιο – Κρεμονέζε 3-2: “Πέταξαν” για τη δεύτερη θέση οι “Αετοί”!

Αν και… αγχώθηκε, η Λάτσιο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής και ήδη υποβιβασμένης Κρεμονέζε και με τη νίκη της με 3-2 στη Ρώμη, έχει αποκτήσει πλέον το προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Serie A, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν.

Στο 4ο λεπτό ο Χισάι βρέθηκε στην περιοχή της Κρεμονέζε και με σουτ έκανε το 1-0 και σκόραρε το πρώτο του φετινό γκολ στη Serie A.

To δεύτερο γκολ της Λάτσιο ήρθε στο 37ο λεπτό μετά από πλασέ στην κίνηση του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, ενώ η Κρεμονέζε μείωσε σε 2-1 με τον Χιλιανό Γκαλνταμές στο 54′ και έκανε το 2-2 στο 58′ με αυτογκόλ του Λατσάρι!

Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς έκανε το 3-2 στο 89′ και έδωσε τη νίκη στη Λάτσιο.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε από τον πάγκο των Λατσιάλι ο Μαουρίτσιο Σάρι εξαιτίας έντονης διαμαρτυρίας του.

Λάτσιο: Προβεντέλ, Λατσάρι, Καζάλε, Ρομανιόλι, Χισάι (80′ Πελεγκρίνι), Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Βετσίνο, Λουίς Αλμπέρτο (90′ Μπάσιτς), Πέδρο (60′ Φελίπε Άντερσον), Ιμόμπιλε, Ζακάνι (90′ Ράντου)

Κρεμονέζε: Σαρ, Μπιανκέτι, Φεράρι, Λοκοσβίλι (78′ Βάσκεζ), Σερνίκολα, Πίκελ, Μεϊτέ, Βαλέρι (69′ Κουαλιάτα), Γκαλνταμές (69′ Καστανιέτι), Τσαντζούτ, Τσιοφάνι (59′ Μπουοναϊούτο).

Keywords
Τυχαία Θέματα