Λάτσιο – Φιορεντίνα 1-1 : Μοιρασιά, με τις εντυπώσεις στους “Βιόλα”! (hls)

To ματς ξεκίνησε εξαιρετικά για τη Λάτσιο, με ένα γκολ από το…πουθενά (!) που πέτυχε ο Νικολό Καζάλε στο 8′, σε μια φάση που οι αμυντικοί των «Βιόλα» δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα και ο 24χρονος αμυντικός με πλασέ – έχοντας πλάτη στην αντίπαλη εστία – άνοιξε το σκορ με το πρώτο του γκολ φορώντας την γαλάζια φανέλα των «Λατσιάλι».
Όμως γρήγορα οι γηπεδούχοι «παρέδωσαν» χώρο στην ομάδα της Τοσκάνης η οποία προσπάθησε να κάνει παιχνίδι χωρίς πολλές καλές

ενέργειες ως το φινάλε του πρώτου μέρους.
Ο 24χρονος Νίκο Γκονζάλες με μια ατομική ενέργεια που κατέληξε σε… οβίδα έξω από την περιοχή, έφερε το ματς στα ίσα στο 49’ κι αυτό το 1-1 άλλαξε κατά πολύ την φυσιογνωμία του ματς!
Ο Σάρι προσπάθησε να ξανακερδίσει χώρους η ομάδα του στο γήπεδο με «επιθετικές» αλλαγές, κάτι που όμως έδωσε δικαιώματα στην Φιορεντίνα προκειμένου να ψάξει την ολική ανατροπή με 3-4 πολύ μεγάλες ευκαιρίες προς την εστία του Προβεντέλ. Οι δύο εξ αυτών στο φινάλε των καθυστερήσεων, με αποκορύφωμα την εξ επαφής προβολή του Σέρβου Μιλένκοβιτς όπου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ!

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι) 4-3-3
Προβεντέλ, Χισάϊ (71’ Λαζάρι), Ρομανιόλι, Καζάλι, Μάρουσιτς, Λουίς Αλμπέρτο (63’ Βετσίνο), Κατάλντι (63’ Μάρκος Αντόνιο), Μιλίνκοβιτς, Ζακάνι, Φελίπε Άντερσον, Πέδρο (71’ Πέδρο).

Φιορεντίνα (Βιτσέντζο Ιταλιάνο) 4-3-3
Τερατσιάνο, Μπιράγκι, Ρανιέρι, Μιλένκοβιτς, Ντόντο, Μπάρακ, Άμραμπατ, Μπουοναβεντούρα (74’ Μαντραγκόρα), Κουάμε (46’ Σαπονάρα), Γιόβιτς, Γκονζάλες (74’ Ικονέ).



Keywords
Τυχαία Θέματα