Λάτσιο - Ουντινέζε 1-3: Έσπασε η παράδοση

Λάτσιο - Ουντινέζε 1-3: Έσπασε η παράδοσηsdimolitΚυρ, 11/29/2020 - 15:55

Η Ουντινέζε εκμεταλλεύτηκε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της Λάτσιο και πέρασε με στυλ από τη Ρώμη. Πρώτη ήττα της ομάδας του Ινζάγκι μετά από 12 ραντεβού με τις ''ζέβρες'' και πρώτα γκολ στην πρωτεύουσα μετά από 6 χρόνια. Τελευταίο γκολ στη Ρώμη τον Σεπτέμβριο του 2014 με τον Τερό.

Εξαιρετική

η Ουντινέζε κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι που έτρεχε ένα σερί 11 αήττητων αγώνων. Ο Αρσλάν άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό και ο Πουσέτο διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις (48+, 0-2).

Ο Ινζάγκι έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο για να διορθώσει την κατάσταση, όμως η Ουντινέζε πέτυχε ακόμα ένα γκολ με τον Φορεστιέρι να σκοράρει το πρώτο του με την φανέλα της Ουντινέζε (71ο λεπτό, 0-3). Η Λάτσιο ξαναμπήκε στο ματς δύο λεπτά αργότερα με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ιμόμπιλε (5ο φετινό γκολ - 140 συνολικά).

Η Λάτσιο υπέστη την πρώτη της ήττα μετά τις 17 Οκτωβρίου όταν έχασε από την Σαμπντόρια (3-0), ενώ η Ουντινέζε παρέμεινε αήττητη για 3η σερί αγωνιστική.

Λάτσιο: Στρακόσα, Ατσέρμπι, Ράντου, Πάτρικ(76' Αντρέας Περέιρα), Φάρες (46' Μαρούσιτς), Λάτσαρι, Κατάλντι (46' Άκπα -Άκπρο), Παρόλο (46' Λούκας Λέιβα), Λουίς Αλμπέρτο (63' Καϊσέδο), Ιμόμπιλε, Κορέα

Ουντινέζε: Μούσο, Νάουτινγκ, Μπεκιάο, Σαμίρ, Στρίγκερ - Λάρσεν, Ζέιχελαρ (57' Μολίνα), Περέιρα, Αρσλάν (57' Γιάγιαλο), Ντε Πάουλ, Πουσέτο, Φορεστιέρι (80' Ουάλας)

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio - Ποδόσφαιρο Udinese - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio ΙΤΑΛΙΑ Η Ουντινέζε εκμεταλλεύτηκε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της Λάτσιο και πέρασε με στυλ από τη Ρώμη. Πρώτη ήττα της ομάδας του Ινζάγκι μετά από 12 ραντεβού με τις ''ζέβρες'. Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 15:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα