Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου 1-4: Γερμανοί «τρομοκράτες» στη Ρώμη (video+hls)

Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου 1-4: Γερμανοί «τρομοκράτες» στη Ρώμη (video+hls)dstroumbΤρί, 02/23/2021 - 23:53

Η Μπάγερν Μονάχου σκόρπισε την Λάτσιο με 4-1 στη Ρώμη παίρνοντας την 17η νίκη τους. 

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η Μπάγερν έδειξε ότι είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει μία ακόμη νίκη. Αυτό άρχισε να παίρνει "σάρκα και οστά" με τον Λεβαντόφσκι να μετατρέπει σε γκολ το τεράστιο λάθος από τον Μουσάι. Ο αμυντικός της Λάτσιο γύρισε τη μπάλα χωρίς δύναμη με αποτέλεσμα να κλέψει τη μπάλα

ο "Λέβα" και περνώντας και τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας στο 9' το 0-1. Αυτό ήταν το 72ο γκολ για τον Λεβαντόφσκι που πλέον είναι ο 3ος σκόρερ του Τσιάμπνιος Λιγκ πίσω πλέον μόνο από τους Ρονάλντο και Μέσι. 

Σχετικά γρήγορα ήρθε και το 2-0 από τον Μουσιάλα, υστερα από πολύ ωραία ανάπτυξη επιθετικά της Μπάγερν Μονάχου, με τον νεαρό να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Τα λάθη συνεχίστηκαν για τους Λατσιάλι και το 3-0 ήρθε από ένα τέτοιο. Ο Κομάν έκλεψε από τον Πάτρικ, έκανε την κούρσα και σούταρε, με τον Ρέινα να αποκρούει και τον Σανέ να κάνει προ κενής εστίας το 3-0.

Δεν "φρέναρε" στο δεύτερο μέρος

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ουσιαστικά τελείωσε το πρώτο μέρος, δηλαδή με γκολ για τη Μπάγερν Μονάχου. 
Ένα ακόμη λάθος αμυντικό για την ομάδα της Λάτσιο, βρήκε τον Σανέ να γυρνάει τη μπάλα προς την εστία κι εκεί ο Αρτσέμπι στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στην εστία της ομάδας του για το 4-0. 

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Λάτσιο για να σκοράρει, ύστερα από την πολύ ωραία προσπάθεια του Κορέα που κατάφερε να νικήσει και την άμυνα της Μπάγερν και τον Νόιερ κάνοντας το 4-1. 
Το παιχνίδι είχε έναν πρωταγωνιστή από τα πρώτα λεπτά με τους Γερμανούς να μην αφήνουν κανένα περιθώριο για αντίδραση. 

Λάτσιο (Σ. Ιντσάγκι): Ρέινα, Πάτρικ, Ατσέρμπι, Μουσάκιο, Λάτσαρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο, Μάρουσιτς, Ιμόμπιλε, Κορέα

Μπάγερν (Χ. Φλικ): Νόιερ, Σούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Μουσιάλα, Σανέ, Γκορέτσκα, Κομάν, Λεβαντόφσκι

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bayern Munich - Ποδόσφαιρο Lazio - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Bayern Munich ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μια "υπερηχητική" Πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Λατσιάλι κατακτώντας την 17η νίκη τους σε 18 αγώνες. Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 23:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα