Λάσο: «Απίθανο να παίξει ο Γιουλ στη σειρά»

Ο Πάμπλο Λάσο είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Παναθηναϊκό εν όψει της σειράς των play offs της Euroleague που εκκινεί από τη Μαδρίτη.

«Είναι τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς, είμαστε σε καλή κατάσταση, o Παναθηναϊκός έκανε ένα εξαιρετικό τέλος στην σεζόν, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, περιμένουμε να έχουμε
τη στήριξη των φιλάθλων μας, δεν νομίζω πως παίζει ρόλο πως διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, σε όποιον αρέσει το μπάσκετ θα έρθει να το δει αυτό το ματς, είναι μεγάλης σημασίας. Τα περσινά ματς δεν ομοιάζουν, ωστόσο θα ήθελα να είχαν την ίδια κατάληξη. Ίσως είναι απίθανο να παίξει στα Play offs ο Γιουλ, έχει μυϊκό τραυματισμό.

Ο Ρικ Πιτίνο είναι μεγάλος προπονητής, σίγουρα η έλευσή του στον Παναθηναϊκό μας εξέπληξε, τρέφω τεράστιο σεβασμό για εκείνον, η πορεία του μιλάει για το πόσο σπουδαίος είναι, άλλαξε το στυλ σε σχέση με την ομάδα που βλέπαμε επί των ημερών του Τσάβι Πασκουάλ.

Αν ο Καλάθης βάλει 50 πόντους, μοιράσει 25 ασίστ, μαζέψει 25 ριμπάουντ και νικήσουμε, θα το υπογράψω αυτό το αποτέλεσμα! Πάντως θα είναι δύσκολο να νικήσουμε, εάν κάνει αυτά τα νούμερα. Είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, αλλά, στο τέλος, η μονομαχία είναι Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Παναθηναϊκού.

Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είμαστε καλά προετοιμασμένοι, αν και η απουσία του Γιουλ είναι σημαντική. Ετοιμαζόμαστε εδώ και δύο εβδομάδες για τη σειρά. Σέβομαι παρά πολύ τον Παναθηναϊκό. Έχει κάνει εξαιρετικό φινάλε στην κανονική περίοδο, έχει τον Καλάθη να φτιάχνει το ρυθμό, αλλά και πολλούς σκόρερ γύρω του. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλοί στο physical game και θα μας υποχρεώσουν να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή. Αλλάξτε τους παίκτες, αλλάξτε τους προπονητές, αλλά τα χρώματα δεν αλλάζουν, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες, θα είναι δύσκολο να έχουμε ίδια σειρά με πέρυσι, αλλά θα ήθελα να έχει την ίδια κατάληξη».
Keywords
Τυχαία Θέματα