Λάρκιν: “Είμαι περήφανος για όλους όσους πάτησαν παρκέ απόψε”

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να “τσεκάρει” το εισιτήριό του για το final-4 του Άμπου Ντάμπι, το βράδυ της Παρασκευής (2/5), με την σειρά να επιστρέφει στην Αθήνα, για το καθοριστικό Game 5. Μετά το ματς, ο αρχηγός της Εφές, Σέιν Λάρκιν, τόνισε τη σημασία της συνεισφοράς όλων των συμπαικτών του στη νίκη της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι

της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά:

“Είμαι πολύ περήφανος. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν μία μάχη. Όλοι συνεισέφεραν, όλοι πήραν λεπτά, όλοι έδωσαν ότι είχαν, για να επιστρέψουμε στην Αθήνα κα να έχουμε μία ευκαιρία να πάμε στο final-4”

Για τις 9 ασίστ του: “Προσπάθησα να τους συμπεριλάβω όλους, από την στιγμή που η άμυνα μου απαγόρευσε να πάρω σουτ από ντρίμπλα. Συγχαρητήρια σε όλους. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε άλλη μία φορά.

Στο τέλος της ημέρας θα χρειαστούν και οι 12, έχουμε τους παίκτες να βγούμε εκεί έξω και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και σήμερα και ο Οσμάνι, αλλά και ο Σμιτς επέδρασαν στο παιχνίδι. Και ο Γιλμάζ και ο Οζντεμίρογλου. Συγχαρητήρια σε όλους για τον τρόπο που ήταν έτοιμοι να επιδράσουν στο τέλος. Ο Ντόζιερ πήρε το ριμπάουντ, πήρε το αντιαθλητικό, όλο ιείχαν τις στιγμές τους και είμαι περήφανος για όλους όσους πάτησαν παρκέ απόψε”

Keywords
Τυχαία Θέματα