Λαρεντζάκης: «Η ομάδα έχει υγεία, ο ένας στηρίζει τον άλλο»

Ο διεθνής γκαρντ είπε στους Δημήτρη Καρύδα και Νικήτα Αυγουλή:

“Θεωρώ πως όλα ξεκινούν από την άμυνα. Ήμασταν εκεί, βρήκαμε ρυθμό και σίγουρα όταν ξεκινάς και μπαίνουν όλα η ψυχολογία σου ανεβαίνει, το ηθικό είναι στα ύψη και έχεις καλύτερη ψυχολογία. Η άμυνα μας είναι αυτό που 100% θα κρατήσουμε γιατί από εκεί θέλουμε να ξεκινάμε. Όσον αφορά στην επίθεση θεωρώ πως έχουμε πολύ ταλέντο και θα υπάρξουν τέτοιες βραδιές. Σίγουρα το σκορ πήγε πολύ ψηλά λόγω ποσοστού ευστοχίας, όμως θεωρώ πως έχουμε το ταλέντο για να έρθουν κι άλλες τέτοιες βραδιές”.

Για την Φενέρ που έρχεται και

τον κίνδυνο χαλάρωσης:
Το μέγεθος της Φενέρ, η εμπειρία του κόουτς και όλης της ομάδας δεν θα μας επιτρέψει να χαλαρώσουμε. Ελπίζω και απέναντί της ελπίζω να είμαστε το ιδιο συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, αλλά πρώτα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να έχουμε ρυθμό σε αυτά τα παιχνίδια και η επίθεση μας να λειτουργήσει όπως σήμερα.

Για το γεγονός ότι είχαν καλή βραδιά παίκτες που δεν είχαν «τραβήξει» ως τώρα, όπως οι Κάναν και Μπλακ:
«Η εμπιστοσύνη δεν έχει χαθεί σε κανένα σημείο ως τώρα. Ξέρουμε ότι όλοι είναι καλοί παίκτες. Εδώ στην Ελλάδα μας αρέσει να είμαστε λίγο ισοπεδωτικοί, να λέμε «αυτός δεν κάνει, εκείνος δεν μπορεί». Αυτό που είναι το καλό στον Ολυμπιακό είναι πως εντός ομάδας υπάρχει υγεία, υπάρχει χημεία και ο ένας πιστεύει και στηρίζει τον άλλο και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε στα κόκκινα ως το τέλος:
«Αυτό είναι που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό, η ενέργεια και η μαχητικότητα. Έχουμε καλή χημεία, νιώθουμε σαν οικογένεια, περνάμε πολλή ώρα μαζί και αυτό ελπίζω πως είναι σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να έχει μια επιτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα