Λαρεντζάκης: "Έβαλε καλαθάρα ο Κώστας, στους καλύτερους της Ευρώπης"

Λαρεντζάκης: "Έβαλε καλαθάρα ο Κώστας, στους καλύτερους της Ευρώπης"osinteliΠαρ, 01/08/2021 - 23:23

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στα κανάλια Novasports για τη σημασία της νίκης επί της Μπάγερν και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου:

"Είχαμε μιλήσει όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς. Έπρεπε να παίξουμε με ενέργεια και αυτό κάναμε. Ήταν σημαντικό ότι τα καταφέραμε. 

Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν στιγμές που αν ξεχαστείς

ή είσαι χαλαρός ο αντίπαλος θα σε χτυπήσει. Εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά και να επιστρέψουμε.

Δεν έχω τόσο καθαρή εικόνα. Όταν χάνεις και πιστεύεις ότι έχει γίνει φάουλ είναι λογικό να βγαίνεις εκτός εαυτού. 

Επειδή παίζουμε κάποια μονά στις προπονήσεις, είπα στον Χάρισον πως ο Κώστας έβαλε καλαθάρα. Ο Κώστας έχει κάνει τεράστια καριέρα. Είναι μέσα στους καλύτερους πλέι μέικερ της Ευρώπης και είναι λογικές αυτές οι εμφανίσεις.

Στον καιρό που ζούμε δεν υπάρχουν έδρες στην Ευρωλίγκα. Όταν παίζουμε εκτός έδρας είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σίγουρα υπάρχει συζήτηση για τις νίκες, αλλά θέλουμε να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να τα διεκδικούμε όλα". 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στα κανάλια Novasports για τη σημασία της νίκης επί της Μπάγερν και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα. Article publish on Παρ, 01/08/2021 - 23:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα