Λαρεντζάκης: "Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στο τέλος" (vid)

Λαρεντζάκης: "Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στο τέλος" (vid)osinteliΠέμ, 01/28/2021 - 23:26

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξήγησε στην κάμερα των καναλιών Novasports τι δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό στο φινάλε του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Νικήτα Αυγουλή:

"Το παιχνίδι στο τέλος πήγε στην επαφή. Δεν έχω καθαρή εικόνα για τα φάουλ. Σίγουρα κάποιες λεπτομέρειες επηρέασαν το

ματς. Αν σε κάποια φάση είχαμε πιο καθαρό μυαλό ή παίζαμε πιο έξυπνα θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Στα αποδυτήρια είπαμε να βγάλουμε περισσότερο ενέργεια, να πιέσουμε τη μπάλα και γι' αυτο δημιουργήσαμε προβλήματα στη Μπαρτσελόνα.

Το είδαμε ότι στην αρχή του ματς κυνηγούσαμε στους δέκα πόντους. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στο ξεκίνημα των αγώνων. Δεν έχω καθαρό μυαλό τώρα, αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Λαρεντζάκης: "Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στο τέλος" Submitted by osinteli on Πέμ, 01/28/2021 - 23:45 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/LARETZAKIS_28121.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξήγησε στην κάμερα των καναλιών Novasports τι δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό στο φινάλε του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξήγησε στην κάμερα των καναλιών Novasports τι δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό στο φινάλε του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Article publish on Πέμ, 01/28/2021 - 23:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα