Λανς-Στρασμπούρ 2-1: Όνειρα τίτλου!

Η Λανς νίκησε με 2-1 την Στρασμπούρ για την 30η αγωνιστική στη Γαλλία στο “Μπολάρτ-Ντελελίς” και κάνει όνειρα τίτλου.

Το 1-0 ο Φρανκόφκσι (τρίτο γκολ στη Λιγκ1) από πάσα του Τομασόν (τρίτη ασίστ στη σεζόν) στο 11′ για την Λανς που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος (8-5 τελικές) και έχασε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ με Τομασόν και Οπεντά. 22 στα 30 πρώτα ημίχρονα

η Λανς με μηδέν παθητικό!

Το 2-0 οι Μεντίνα στο 65′ και το 2-1 με φοβερό σουτ ο Γκαμερό στο 84′. Αποβολή με δηυο κίτρινες κάρτες στο δευτερόλεπτο ο Ντιαλό στο 94′!

Η εξαιρετική και καλύτερη εντός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά και τα πέντε κορυφαία της Ευρώπης με 13-1-1, Λανς είναι επτά ματς αήττητη από το 2-1 της Λιόν τον Φεβρουάριο και έχει τέσσερις σερί νίκες, με αποτέλεσμα το πλασάρισμά της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 63 βαθμούς, στο -3 από την πρωτοπόρο Παρί την οποία αντιμετωπίζει το άλλο Σάββατο. Έχει την καλύτερη άμυνα με 21 παθητικό.

Σκοράρει τρία γκολ στα έξι τελευταία ο φορμαρισμένος επιθετικός Οπεντά για την Λανς και δυο στα πέντε τελευταία και συνολικά 15 ο Ντιαλό της Στρασμπούρ, καλύτερος ξένος σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ από τα 19 γκολ του Κάνιμπερ το 1970.

Η χωρίς Λε Μαρσάν και Λιενάρ Στρασμπούρ έχει μια νίκη στα έξι τελευταία ματς, εντός έδρας με την Οσέρ και είναι 16η στους 26 βαθμούς (χειρότερη επίδοση από το 2006), ισόβαθμη της τέταρτης από το τέλος Οσέρ λόγω τεσσάρων γκολ στο συντελεστή τερμάτων (-24 και -27)!

Η ομάδα του Αντονετί (7ο ματς στον πάγκο, πιο επιθετική, είχε 9 τελικές στην εστία της Μαρσέιγ στο 2-2 εκτός έδρας) δέχεται γκολ σε όλα τα εκτός έδρας ματς, μετράει 30 γκολ παθητικό σε 15 αγώνες!

6ο ραντεβού των δυο ομάδων την τελευταία τριετία με την επιστροφή της Λανς στα σαλόνια, μόνο δύο νίκες για την ομάδα του Εζ και τρεις ήττες, οι δυο τελευταίες εντός έδρας με 0-1!

Keywords
Τυχαία Θέματα