Λαμία: Πολλά τα προβλήματα για τον Γρηγορίου

Λαμία: Πολλά τα προβλήματα για τον ΓρηγορίουmkouzoulΠέμ, 03/04/2021 - 13:36

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, είδε τον Γκαζαριάν ν΄αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο ημίχρονο του ματς με τον ΠΑΟΚ και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση στους προσαγωγούς. Αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο, ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.  

Ο Έλμαρ Μπιάρνασον, ολοκλήρωσε το ματς με πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο η

κατάσταση του ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία στους ανθρώπους της Λαμίας. Ο παίκτης θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να φανεί τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζει.  

Το ιατρικό δελτίο για τον Μιχάλη Γρηγορίου, είναι γεμάτο, καθώς εκτός δράσης βρίσκεται ο Γκουστάβο Ταϊρόν, ο Αντάμα Μπα είχε τραμυατιστεί στο ματς με τον ΠΑΣ, αλλα και ο Βλαχομήτρος που έχει πρόβλημα στον μηνίσκο και θ΄απουσιάσει για περίπου ένα μήνα.  

Ο κόουτς της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, θα προσπαθήσει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για το ματς της Κυριακής, κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία ΕΛΛΑΔΑ Η Λαμία πήρε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, στο τελικό 1-1, όμως αρκετοί παίκτες τραυματίστηκαν.  Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 13:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα