Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: (Χ)άσαν ευκαιρία

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: (Χ)άσαν ευκαιρίαbasket1thanosΚυρ, 02/28/2021 - 19:08

Σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι στη Λαμία, η τοπική-ομώνυμη ομάδα και ο ΠΑΣ Γιάννινα κόλλησαν στο... 0-0.

Μία ισοπαλία που πάντως δεν είναι εντελώς βολική για τις δύο ομάδες. Η Λαμία παρέμεινε 12η με 19 βαθμούς και οι Ηπειρώτες στην 10η με 25 βαθμούς. Αμφότερες οι δύο ομάδες θα βρεθούν στα Play-Out αλλά θέλουν να σωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ειδικά

ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως θα το κάνει γρηγορότερα καθώς έχει και τον «αέρα» των 6 βαθμών από την Λαμία. Πάντως η βελτίωση της τελευταίας, με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου είναι εμφανής και πλέον φαντάζει κάτι περισσότερο από εφικτή η σωτηρία.

Στα του παιχνιδιού τώρα, ο ΠΑΣ μπήκε ορεξάτος αλλά μετά το πρώτο 10λέπτο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Από τα μισά του α' μέρους η Λαμία άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες να φτιάχνει παιχνίδι αλλά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια μεγάλη φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν έκρυβε ούτε αυτό ιδιαίτερες συγκινήσεις. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο που έμοιαζε με συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου (σα να μην πήγαν ποτέ στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες), οι γηπεδούχοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο με αποκορύφωμα την φάση του αγώνα στο 66ο λεπτό. Μπα με κεφαλιά και Αραμπούλι με σουτ δυνατό μέσα από την μικρή περιοχή ανάγκασαν τον Λοντίγκιν στην επέμβαση. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Γιαννίκη ήταν τυχερός που η μπάλα ήρθε πάνω του, αφού το σουτ του Αραμπούλι αν είχε πάει σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της εστίας, θα ήταν άπιαστο (με την δύναμη που έγινε). Στο τελευταίο 20λέπτο ο ρυθμός έπεσε υπερβολικά πολύ. Στις καθυστερήσεις κάτι πήγε να γίνει με τον Μιλιντσεάνου να θέλει να εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας της Λαμίας αλλά τον Επασί να λέει για ακόμη μία φορά «όχι» με μία σωτήρια έξοδο (το είχε ξανακάνει στο α' μέρος).

Η Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου θα υποδεχθεί την Τετάρτη (03/03) τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια ανατροπής του 5-2 της Τούμπας ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα την ίδια μέρα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-1 στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έτσι ώστε να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία - Ποδόσφαιρο ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία ΕΛΛΑΔΑ Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα δεν «μάτωσαν» τα δίχτυα στο «Αθανάσιος Διάκος» και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για μία νίκη που θα τους έφερνε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της σωτηρίας. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 19:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα