Λαμία: Παπαϊωάννου εφ΄ όλης της ύλης…

Η ομάδα της Φθιώτιδας κινήθηκε συντονισμένα για την μεταγραφή του Καρλίτος και ο κ. Παπαϊωάννου, μίλησε στο Lamia Polis 87,7, αναφερόμενος όχι μόνο στο συγκεκριμένα θέμα αλλά και σε κάποια άλλα, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Δουλεύαμε την υπόθεση του Καρλίτος τις τελευταίες 10 ημέρες. Δεν έπρεπε να βγει κάτι προς τα έξω γιατί πολλές ομάδες έχουν ίδιους στόχους με εμάς. Έβαλα και εγώ το χεράκι μου για να βοηθήσω την ομάδα , γιατί είχε φανεί ότι πάει Ισπανία για να κλείσει σε ομάδα εκεί. Κινηθήκαμε γρήγορα χωρίς πολύ δημοσιότητα και

καταφέραμε να αποσπάσουμε την υπογραφή του».

Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ολλανδία: «Είναι άλλο επίπεδο. Τα προπονητικά κέντρα, οι εγκαταστάσεις, ήταν μία μεγάλη εμπειρία για την ομάδα. Έγινε ένα φιλικό δυνατό το οποίο βοήθησε τον προπονητή να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τα φιλικά γίνονται για να δεις την ομάδα σου, που πονάει και πιστεύω ο προπονητής αυτό που έπρεπε το είδε. Έχουμε δύο φιλικά ακόμα. Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση οι υποδομές. Όλα ήταν υπέροχα εκεί και το ξενοδοχείο το οποίο συνεργαζόταν με το προπονητικό, είχε γυμναστήρια, υπήρχε μεγάλη οργάνωση. Καμιά σχέση με τις επαρχιακές πόλεις και τα προπονητικά στη χώρα μας».

Για το ενδεχόμενο επιπλέον μεταγραφών: «Είναι δύσκολο να φέρνεις συνέχεια παίκτες, γιατί πρέπει να πουληθούν και κάποιοι που δεν υπολογίζονται. Δυο-τρεις κινήσεις θα γίνουν ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα