Λαμία-Παναθηναϊκός σε μονόδρομο νίκης

Λαμία-Παναθηναϊκός σε μονόδρομο νίκηςastiliadΣάβ, 10/31/2020 - 11:11

Λαμία και παναθηναϊκός είναι δύο από τις ομάδες χωρίς νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θα συναντηθούν για 6η φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι σε αυτές τις αναμετρήσεις κερδίζοντας τις μισές (3) όμως δεν έχει σημειώσει νίκη σε κανένα από τα τρία ταξίδια του για το πρωτάθλημα στη Λαμία,

με την τοπική ομάδα να μένει αήττητη απέναντι στους «πράσινους» με απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι με... πράσινο παρελθόν

Λουκάς Βύντρα και Ελίνι Δημούτσος προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Λαμία έχοντας θητεύσει στο παρελθόν στον παναθηναϊκό.

Ο Βύντρα αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» σε 227 παιχνίδια πρωταθλήματος σκοράροντας 8 φορές.
Ο Δημούτσος φόρεσε τη φανέλα των «πράσινων» σε 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και θα βρει απέναντί του το «τρυφίλι» για 25η φορά.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο βαθμό τους στο πρωτάθλημα στο τελευταίο χρονικά δικό τους παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό με ισοπαλία (0-0) εντός έδρας.

Η ομάδα του Μπόλονι δέχθηκε γκολ από τον Βόλο στις καθυστερήσεις. Απέτυχε να πάρει πρώτο τρίποντο στη σεζόν ενώ έχει δεχθεί γκολ και στα 5 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τώρα.


Το 15λεπτο που πληγώνει τον Παναθηναϊκό

Μπορεί στο παιχνίδι του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός να έβγαλε αντίδραση ισοφαρίζοντας στο τέλος και παίρνοντας βαθμό, όμως στη συνολική εικόνα των πρώτων 5 αγώνων του παρουσιάζει πρόβλημα στο τελευταίο 15λεπτο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το «τριφύλλι» έχει 6 γκολ παθητικό στο πρωτάθλημα, τρία εκ των οποίων είναι στα τελευταία 15 λεπτά! 
 

Η Λαμία είναι η ομάδα με τις περισσότερες κερδισνμένες εναέριες μονομαχίες στο πρωτάθλημα. 

Ο Παναθηναϊκός αναζητά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Έχει 2 σκόρερ στο πρωτάθλημα, Καρλίτος και Μακέντα. Ο Καρλίτος έχει 2 γκολ σε 18 τελικές και ο Μακέντα 2 σε 12.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off astiliad Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Κόντρα ομάδων χωρίς νίκη. Το όπλο της Λαμίας στον αέρα και η αναποτελεσματικότητα που αποτελεί πρώτο ζητούμενο βελτίωσης για τον Μπόλονι. Article publish on Σάβ, 10/31/2020 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα