Λαμία-Αστέρας Τρ. 2-1: “Έπος” εξάδας με ήρωες Κοσέλεφ και Καρλίτος! (vids)

Η Λαμία θέλησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Καρλίτος πριν καν το ματς φτάσει στο πεντάλεπτό του. Αρχικά ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε στην περιοχή στην πρώτη φάση του αγώνα έκανε το σουτ με τον Γραμματικάκη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά μετά εκτέλεσε ένα υπέροχο φάουλ από αρκετά μακριά για να δει τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Ένα ακόμα πλασέ του Νούνιες ήταν άστοχο στο 11′ και στο ίδιο λεπτά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ.

Ήταν μια γρήγορη

επίθεση από αριστερά που έπιασε σε ανισορροπία την άμυνα της Λαμίας και ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα με τον Καλτσά να προλαβαίνει τους αμυντικούς και να τελειώνει ιδανικά τη φάση στο 11ο λεπτό για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αλάγκμπε από κακή απομάκρυνση της άμυνας των γηπεδούχων σούταρε δυνατά για να στείλει τη μπάλα μόλις άουτ.

Με τη Λαμία να προσπαθεί να ξαναγίνει επιθετική, αλλά τις φάσεις να έχουν μειωθεί μπροστά από τις δύο εστίες, ήρθε η φάση του αγώνα στο 32′ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κοσέλεφ που έκανε την απόκρουση της χρονιάς! Αρχικά σε κεφαλιά του Καλτσά που ήταν αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και εν συνεχεία όντας καθισμένος απέκρουσε και το δυνατό σουτ του Έλληνα επιθετικού! Μύθος!

Και αφού ο Αστέρας δεν έκανε το 0-2 στο 32′, πέντε λεπτά αργότερα έμεινε με παίκτη λιγότερο ύστερα από την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Ρουμπέν Γκαρσία. Έτσι η Λαμία για κάτι λιγότερο από μια ώρα αγώνα θα είχε στο γήπεδο παίκτη παραπάνω. Ο ρυθμός έπεσε χαρακτηριστικά με τον Αστέρα καλά κλεισμένο στο δικό του μισό και τη Λαμία να δυσκολεύεται να δημιουργήσει.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ξεκάθαρο μοτίβο. Η Λαμία με το αρθμητικό πλεονέκτημα είχε τη μπάλα στα πόδια της και ο Αστέρας αμυνόταν στεθαρά προσπαθώντας να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Γραμματικάκη. Και το κατάφερε μέχρι το 68ο λεπτό όταν χρειάστηκε να μιλήσει η κλάση του Καρλίτος.

Έγινε μια μπαλιά από τα δεξιά, ο Καρλίτος κατέβασε τη μπάλα με ωραίο τρόπο, την έστρωσε μπροστά του και σούταρε δυνατά για να στείλει τη μπάλα στο “γάμα” της εστίας του Γραμματικάκη χαρίζοντάς μας μια υπέροχη στιγμή ποδοσφαιρικής “μαγείας”. Μετά την ισοφάριση το ματς έγινε “ροντέο”.

Στο 76′ ο Καλτσάς κέρδισε πέναλτι από τον Σίντκλεϊ και την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιριτέλο! Ο Κοσέλεφ όμως, που ήταν ο ήρωας του αγώνα έπιασε με το πόδι το πέναλτι και κράτησε ξανά όρθια την Λαμία στο 78′.

Ένα λεπτό μετά, η Λαμία ήταν αυτή που κέρδισε πέναλετι με τον Καρλίτος να ανατρέπεται από τον Καστάνιο. Ο Ισπανός εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-1 στο 80′ φτάνοντας τα εννιά γκολ με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Καρλίτος στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε χάσει δύο πέναλτι κι όμως είχε το θάρρος να πάρει τη μπάλα να εκτελέσει αυτός και να ευστοχήσει για να δεχθεί τα φιλιά του Λεωνίδα Βόκολου όταν λίγη ώρα αργότερα τον έκανε αλλαγή. Με το 9ο του γκολ έφτασε στην πρώτη θέση των σκόρερς της Λαμίας τον Μπαράλες.

Οι συνθέσεις

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Στάνκο, Τσιλούλης, Καρλίτος

Αστέρας Τρ. (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Ρεγκίς (39′ Άλβαρες), Καλτσάς, Μιριτέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα