Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-2 : Όνειρα τετράδας μέσα σε ένα τρίλεπτο! (hls)

Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, δεδομένων των στόχων τους.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε στη διάθεσή του, στελέχη με ποιότητα και εμπειρίες. Σαράνοφ, Αραμπούλι, Βέλλιο, Μαζουλουξή, Μανουσάκη, Νινούα, Σκόνδρα, Σιμόν στη λίστα των απόντων ενώ και οι Αρκάδες είχε ένα «ηχηρό» απουσιολόγιο καθώς οι Σόνι, Μουνάφο, Κρέσπι και Χριστόπουλος ήταν εκτός αποστολής.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν σε σχήμα 4-2-3-1 και τους Βύντρα, Λούκας, Τζανετόπουλο, Σαραμαντά μπροστά από τον Γκαραβέλη.
Πιο μπροστά οι Μπεχαράνο, Τσανδάρης και στην τριάδα των μεσοεπιθετικών,

πίσω από τον Τσούκαλο, οι Μανούσος, Ταϊρόν και Ρόμανιτς.
Σε ένα παρόμοιο σχήμα ο Αστέρας με τον Νίκο Παπαδόπουλο κάτω από τα γκολπόστ και πιο μπροστά τους Ρούμπεν Γκαρσία, Άλβαρες, Καστάνιο, Ατιένθα.
Στον κάθετο άξονα της μεσαίας γραμμής οι Βαλιέντε, Ιγκλέσιας με τους Ριέρα, Καπίγια, Σίτο πίσω από τον προωθημένο Μπαράλες.
Σε σύμπνοια με εκείνο το γνωμικό που μιλά για τον…. Γιάννη και το θερίο, οι δύο ομάδες πορεύθηκαν αρκετά επιφυλακτικά στα πρώτο πρώτο ημίωρο δίχως κάτι το αξιομνημόνευτο μπροστά στις δύο εστίες.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς, στο 34′, να σκοράρουν με έναν τρόπο μάλλον συνηθισμένο!
Σέντρα του Άλβαρες από τα αριστερά, καρφωτή κεφαλιά του Μπαράλες και η μπάλα στα δίχτυα..
Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο «χτύπημα» του Αστέρα που αξιοποίησε τις αξίες του!
Μια αρμονικά «χτισμένη» αντεπίθεση στο ανοιχτό γήπεδο και ο Ισπανικός συνδυασμός από τους Καπίγια και Ριέρα στο φινάλε της φάσης προκειμένου να γίνει το 0-2!
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ανησύχησαν τον Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε την κεφαλιά του Τσούκαλου.
Στην επανάληψη οι πολλές παρεμβάσεις από τους δύο πάγκους έκαναν το ματς περισσότερο απρόβλεπτο αλλά και λιγότερο… «συντηρητικό»!
Δύο καλά σουτ από τους Ταϊρον και Μανούσου πάνω από τα δοκάρια και στην άλλη εστία 2-3 καλές φάσεις από τους Αρκάδες για ένα 3ο τέρμα, όμως λίγο η αστοχία, λίγο οι παρεμβάσεις των αμυντικών της Λαμίας και κάπου ο Γκαραβέλης κράτησαν τις πενιχρές ελπίδες διεκδίκησης για την ομάδα του Γρηγορίου.

Στα τελευταία λεπτά οι γπεδούχοι έτρεξαν περισσότερο για ένα τέρμα. Το πέτυχαν μετά από φάση διαρκείας αλλά αυτό μετά από παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε καθώς πριν φτάσει η μπάλ στον Μπαγκουρά βρήκε στο χέρι του Ελευθεριάδη!

Ο Αστέρας πήρε αυτό που ήθελε και πλέον ορέγεται βάσιμα την ρώτη τετράδα ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας με την 5η συνεχόμενη ήττα της, ανησυχεί για πολλά και σίγουρα καλείται να συνέλθει…

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου)
Γκαραβέλης, Βύντρα (46’ Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Λούκας, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (83′ Γκέντσογλου), Τζανδάρης (62’ Νούνιες), Ταϊρόν (70’ Ελευθεριάδης), Μανούσος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος (46’ Μπαγκουρά).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς)
Παπαδόπουλος, Γκαρσία (93′ Καρμόνα), Αλβάρες, Ατιένθα, Καστάνο, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Ριέρα (62’ Τασουλής), Καπίγια (82′ Κανελλόπουλος), Σίτο (46’ Τιλίκα), Μπαράλες (93′ Μπενίτο).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) με βοηθούς τους Μπούξμπαουμ (Αν.Αττική) και Σαμοϊλη (Αθηνών). 4ος διαιτητής ο Βάτσιος

Keywords
Τυχαία Θέματα