Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 : "Σφράγισε" το εισιτήριο, χάρηκε τον Καγκάβα ο ΠΑΟΚ

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 : "Σφράγισε" το εισιτήριο, χάρηκε τον Καγκάβα ο ΠΑΟΚantaloΤετ, 03/03/2021 - 19:54

Το ματς στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» είχε σε έναν μεγάλο βαθμό, διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 5-2 της Τούμπας, κι αυτό το έδειξαν οι δύο προπονητές με τις αρχικές επιλογές τους, όμως μέσα από αυτά διαμορφώθηκαν τοα «ειδικά» κίνητρα ένθεν κι ένθεν!

Έτσι ξεκίνησαν :


Με δέκα αλλαγές η ομάδα της Φθιώτιδας έδειξε πως το μυαλό είναι στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό ενώ ο «δικέφαλος» του Πάμπλο Γκαρσία είχε πολύ κόσμο

στην ενδεκάδα που ήθελε πολύ να δείξει το κάτι παραπάνω! 
Η ενδεκάδα της Λαμίας:
Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Γκούγκα,  Μπιάρνασον, Γκαζαριάν, Ρόμανιτς, Πίτι, Βασιλακάκης


Εκτός πλάνων, ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή έμειναν οι Βιεϊρίνια, Ουάρντα και Ζίφκοβιτς. 
«Είδηση» ασφαλώς για τους περισσότερους η πρώτη εμφάνιση του Ιάπωνα Καγκάβα στην αρχική ενδεκάδα!

Κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Πασχαλάκης, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης και Μπάμπα, οι δύο κεντρικοί χαφ είναι οι Νινούα και Σβαμπ, μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Καγκάβα, δεξιά ο Μουργκ, αριστερά Τζόλης ο  και φουνταριστός ο Σφιντέρσκι.


Σε αυτό το ισορροπημένο ματς, καθώς η Λαμία έδειξε σε ένα καλύτερο επίπεδο την ομοιογένειά της, ο ΠΑΟΚ πήρε το κάτι παραπάνω από τον Καγκάβα!
Ο ασιάτης ανέλαβε πρωτοβουλίες και με μια εξ αυτών έφερε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής για τον Νινούα.
Ο Γεωργιανός με δυνατό συρτό σουτ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε θεαματικά τα διαδοχικά σουτ των Πίτι και Βασιλακάκη!
Ο ρυθμός κύλησε σε ικανοποιητικά, για το θέαμα, επίπεδα κι ο ΠΑΟΚ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Σφιντέρσκι ανατράπηκε από τον Τζέϊμς, αλλά ο εκ των κορυφαίων του ματς, Θεοδωρόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Σβαμπ!


Η όρεξη του ΠΑΟΚ για ένα δυνατό ξεκίνημα στο 2ο μέρος, ξεθύμανε σχετικά νωρίς με πιο αξιόλογη καταγραφή την κεφαλιά του Μιχαηλίδη στο οριζόντιο δοκάρι στο 47’
 Η χαλάρωση της ομάδας του Γκαρσία, είχε ως αποτέλεσμα την αγωνιστική βελτίωση της Λαμίας καθώς αυτή βρήκε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, φθάνοντας στην ισοφάριση με τη κεφαλιά του Τζέϊμς στο 52'.


Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Καναδού παίκτη στην Ελλάδα και το πρώτο, ιστορικά, της Λαμίας εις βάρος του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες του «δικεφάλου» σε ματς πρωταθλήματος!
Ως το φινάλε ο ΠΑΟΚ έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη γοήτρου αλλά είτε λόγω… Θεοδωρόπουλου, σε 2-3 περιπτώσεις όπου οι τελικές προσπάθειες είχαν ως στόχο την εστία όπως για παράδειγμα ένα δυνατό σουτ του Λύραντζη, είτε λόγω αστοχίας το 1-1 έμεινε ως τελικό αποτέλεσμα.
 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία ΕΛΛΑΔΑ O ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα, χρονικά, που προκρίθηκε στα ημιτελικά τυ κυπέλλου. Το ισόπαλο 1-1 στη Λαμία κρίνεται εν μέρει δίκαιο. Το σκορ άνοιξεο Νινούα στο 14' και ο Τζέϊμς ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 52' Article publish on Τετ, 03/03/2021 - 19:54 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα