«Λαμπερός» γάμος για Ράμος

Ο γάμος του Σέρχιο Ράμος με την Πιλάρ Ρούμπιο το προσεχές Σάββατο θα είναι ένα από τα κοινωνικά γεγονότα της χρονιάς στην Ισπανία, με VIP καλεσμένους και «πριβέ» συναυλία διάσημου συγκροτήματος.

Ο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης θα ενωθεί και τυπικά με την εδώ και έξι χρόνια εκλεκτή της καρδιάς του - και μητέρα των τριών παιδιών του - στη Σεβίλλη, παρουσία 500 καλεσμένων.

Ανάμεσα στους VIP που αναμένεται να παραστούν στο «λαμπερό» γεγονός, σύμφωνα με την Marca
θα είναι οι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Ζεράρ Πικέ και Σακίρα, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ και ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και οι συμπαίκτες του Ράμος στη «βασίλισσα» Κέιλορ Νάβας, Λούκας Βάσκεθ και Λούκα Μόντριτς.

Πρόσκληση έλαβαν επίσης οι Ίκερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο, που όμως είναι ακόμα άγνωστο αν θα παραστούν λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα.

Άλλοι διάσημοι καλεσμένοι είναι οι Ζόρντι Άλμπα, Λουίς Ενρίκε, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, Ραούλ Γκονζάλες, Ζούλιο Μπαπτίστα, Φερνάντο Ιέρο και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, όμως δεν προσκλήθηκε ο επί εννέα χρόνια συμπαίκτης του Ράμος στη Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης και θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι σε φάρμα ιδιοκτησίας του Ράμος λίγο έξω από την πόλη της Ανδαλουσίας, όπου μάλιστα το ζευγάρι θα γιορτάσει υπό τους ήχους του διάσημου συγκροτήματος AC/DC, που θα δώσει «πριβέ» συναυλία έναντι αμοιβής 1 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ζευγαριού, κατά την διάρκεια της τελετής οι καλεσμένοι απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα για να μην διαρρεύσουν στα ΜΜΕ φωτογραφίες και video, ενώ οι γυναίκες δεν μπορούν να φορέσουν μαύρο, άσπρο, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί ή πράσινο φόρεμα, ενώ οι άνδρες πρέπει να φορούν υποχρεωτικά σακάκι!
Keywords
Τυχαία Θέματα