«Κύριε Γκάλη σε ευχαριστούμε» (video)

Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Σπανούλης είπαν με... μια φωνή ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Νίκο Γκάλη και τη γενιά του, που τους έκανε να ασχληθούν με το μπάσκετ.

Οι δηλώσεις τους:

Θοδωρής Παπαλουκάς: «Οι περισσότεροι της γενιάς μας βγήκαν στα γήπεδα απ' τον Νίκο Γκάλη και τους συμπαίκτες του και προσπαθούσαμε να μιμηθούμε τις κινήσεις του. Εγώ προσωπικά διάλεξα το 4 στην εθνική ομάδα γιατί φορούσε ο Νίκος Γκάλης το ίδιο νούμερο κι ήταν το πρότυπό μου. Τον ευχαριστούμε γιατί αν δεν είχε κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του όλο αυτό, εμείς δε θα είχαμε βγει στο γήπεδο να κάνουμε προπόνηση,
να προσπαθούμε να τους μιμηθούμε, να τον μιμηθούμε αυτή την κίνηση, την ινσάιντ-άουτ ντρίμπλα που κάναμε όλοι μας και δε θα είχαμε αυτή την ποιότητα στη ζψή, αν δεν ήταν αυτός. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ευχαριστώ και προσωπικά, αλλά φαντάζομαι και οι περισσότεροι της γενιάς μας».

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γκάλη, στον κύριο Γιαννάκη, στον κύριο Ανδρίτσο, που μας έδωσαν την ευκαιρία και το έναυσμα για να ασχοληθούμε μ' αυτό το υπέροχο άθλημα. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Βασίλης Σπανούλης: «Κι εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γκάλη, στον κύριο Γιαννάκη, σ' όλη τη γενιά εκείνη που μας ενέπνευσε και μας έκανε να ασχοληθούμε με το μπάσκετ. Όχι μόνο εμάς, αλλά και εκατομμύρια άλλους ανθρώπους. Ευχαριστούμε πολύ»
Keywords
Τυχαία Θέματα