Κυριακίδης: "Αφιερώνω το βραβείο στον εαυτό μου"

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 17ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στη νίκη του Παναιτωλικού στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.

Για το βραβείο του MVP:
“Το βραβείο συνοδεύεται με νίκη απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο και αποκτά μεγαλύτερη αξία. Τη θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, μας έλλειπε καιρό και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια και ψυχολογικά. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και
ελπίζω ο αγώνας με τον Ατρόμητο να είναι μια νέα αρχή για όλους για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει. Να πιστέψουμε πάλι στους εαυτούς μας και να βρούμε το δρόμο της επιτυχίας”.

Για τη συλλογή με αντίστοιχα βραβεία από τις προηγούμενες σεζόν και το πρώτο φετινό:
“Είναι ευχάριστο που έχω κερδίσει αρκετά, γιατί έρχονται μέσα από σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν κι άλλα. Το σημερινό το αφιερώνω στον εαυτό μου, γιατί είναι ένα είδος επιβράβευσης για την καθημερινή δουλειά. Επίσης, στην οικογένεια του Παναιτωλικού που είχε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα, στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Θέλω να συγχαρώ και τον Ρόσα για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε και δίκαια ψηφίστηκε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής”.

Για τις αποκρούσεις του στον αγώνα και ποια ξεχωρίζει:
“Όλες έχουν ξεχωριστή σημασία, γιατί ήταν σε ένα χρονικό σημείο που αν δεχτείς γκολ μπορεί να αλλάξει η ροή του αγώνα. Θα σταθώ στο πέναλτι, επειδή το πλεονέκτημα το έχει ο αντίπαλος και όχι ο τερματοφύλακας. Αποκρούοντας έδωσα δύναμη σε όλους μας να κρατήσουμε το σκορ και να φτάσουμε στη νίκη. Με τον Ουάρντα ήμασταν συμπαίκτες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στις εκτελέσεις φάουλ ή πέναλτι δεν έχει μια σταθερή γωνία. Αποφάσισα να πέσω αριστερά, είχα την τύχη με το μέρος μου, απέκρουσα και όλα πήγαν καλά”.
Keywords
Τυχαία Θέματα