Κύπελλο Ελλάδος: Τα ζευγάρια των «16» και ο δρόμος για τον τελικό

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (14/11) η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος από το μονοπάτι των «16» μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Στην προημιτελική φάση θα διασταυρωθούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αν ξεπεράσουν τα εμπόδια της Καλαμάτας και του Βόλου αντίστοιχα και ο Ολυμπιακός με τον Άρη, αν αποκλείσουν τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Τα

πρώτα παιχνίδια των «16» θα διεξαχθούν το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς 10-12 Ιανουαρίου. Οι προημιτελικοί θα γίνουν 17-19 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς 24-26 Ιανουαρίου. Οι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα 7-9 Φεβρουαρίου και 28 έως 2 Μαρτίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα παιχνίδια από αυτή τη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν σε διπλούς αγώνες με γηπεδούχο την πρώτη ομάδα που βγαίνει από την κληρωτίδα από το κάθε ζευγάρι, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

ΠΗΓΗ: In Time SportsΑναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:Ολυμπιακός – ΑτρόμητοςΠανσερραϊκός – Απόλλων ΠόντουΠαναθηναϊκός – ΒόλοςΛαμία – Athens KallitheaΛεβαδειακός – ΆρηςΚηφισιά – ΑΕΚΚαλαμάτα – ΠΑΟΚΑπόλλων Παραλιμνίου – Άγιος ΝικόλαοςΤα ζευγάρια των προημιτελικώνΚαλαμάτα / ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός / ΒόλοςΟλυμπιακός / Ατρόμητος – Λεβαδειακός / ΆρηςΑπόλλων Παραλιμνίου / Άγιος Νικόλαος – Λαμία / Athens KallitheaΚηφισιά / ΑΕΚ – Πανσερραϊκός / Απόλλων ΠόντουΤα ζευγάρια των ημιτελικώνΚηφισιά – ΑΕΚ / Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου εναντίον Ολυμπιακός -Ατρόμητος / Λεβαδειακός – ΆρηςΑπόλλων Παραλιμνίου – Άγιος Νικόλαος / ΛαμίαAthens Kallithea εναντίον ΚαλαμάταΠΑΟΚ / ΠαναθηναϊκόςΒόλος
Keywords
Τυχαία Θέματα